Свързани новини

10.01.2013 15:31

Клаус Кински изнасилвал голямата си дъщеря 14 години

Видян 3711 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В интервю за новия брой на сп. „Щерн” (stern.de), който излезе на пазара днес, четвъртък, Пола Кински, голямата дъщеря от първия брак на покойния скандален германски актьор Клаус Кински (1926-1991), обвини своя баща, че дълги години е упражнявал сексуално насилие върху нея. 60-годишната актриса, която е доведена сестра на Настася Кински, твърди, че бащата я е насилвал от 5-ата до 19-ата й година.

"Баща ми изобщо не се интересуваше, че аз не искам това и се съпротивлявам", казва Пола. Тя е актриса със спорен, според германските медии успех в театъра и телевизията. Разказва за своите страдания в книгата Kindermund ("Устата на детето"), която скоро ще излезе от печат. "Той просто вземаше това, което пожелаваше", казва актрисата. Кински е биел момичето, насилвал го е, а след това правел щедри подаръци и я обсипвал с целувки.


Пола подчертава, че е написала книгата в отговор на неоправданите според нея хвалебствия, с които днес обсипват баща й, представян като гениален актьор особено в ролите на психопат. През 1975 г. излезе автобиографията на Клаус Кински "Луд съм за ягодовата ти уста" (Ich bin so wild nach deinem Erdbeermund), която незабавно се превърна в скандален еротичен бестселър. Не е ясно колко е истината в тази книга, но актьорът описва стотици полови актове с разюздани жени, сред които и непълнолетни. Разказва случки от 50-те години във Виена, когато се е любил с 14-годишно дете, после с майка и с нейната 10-годишна дъщеря.


Клаус Кински имаше грозната слава на неукротимо чудовище с отвратителни обноски с всички хора. Появите му в обществото винаги завършваха с шумни избухвания и ругатни, пише днес германският вестник "Ди Велт". И в ролите си той беше истеричен. Настояваше камерата да го показва колкото се може повече за сметка на всички други участници в снимките. Изцепките му от 50-те години са популярни и до днес в средите на кинематографистите. Но режисьорите харесваха това, защото актьорът имаше неповторимо, често магнетично излъчване.

Майката на Пола - Гизлинде Кюлбек се запознала с Кински в Мюнхен на карнавал. През 1952 г. се оженили и тя родила Пола. Веднага след това напуснала актьора, взела и момиченцето, но по-късно малката била пратена при баща си и живяла с него в Берлин, Рим и Мадрид.


През 1961 г. е родена втората дъщеря на Кински - Настася, която е световноизвестна. Тя никога не е искала да се споменава за баща й и нищо не е говорила за него. Веднъж казала: "За някои хора е по-добре, че вече не са между живите".


Единствено третото дете на Клаус Кински – синът му Николай, роден през 1976 г., не е казвал досега нищо лошо срещу него. Той също работи като актьор.


Тримата са родени от различни майки и не поддържат никакви връзки помежду си.


Клаус Кински дебютира в киното през 1947 г. в "Моритури". Участвал е в много посредствени филми с ниско качество, обяснявайки това с по-високото заплащане. Само през 1963 г. участвал в 10 филма. Отказвал е поканите на режисьори като Фелини и Спилбърг. Казвал: "Аз съм като проститутка - продавам се за по-високата цена".


Изключение са филмите "Доктор Живаго" на Дейвид Лийн и "За няколко долара повече" на Серджо Леоне през 1965 г.


Най-често се е снимал при режисьора Вернер Херцог - "Агире, Божият гняв" (1972), "Носферату, призракът на нощта" (1979), "Фитцкаралдо" (1982)



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите перфектно професионалните задължения

Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите