Свързани новини

28.12.2012 12:59

Нумерология 2013

Видян 5772 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За мнозина изглежда голяма мистика и сложност да разгадаят какво им кроят числата за новата година. Всъщност е много просто. Ако сте родени на 1 януари например, вашето лично число е 1+1=2. За да разберете каква година ви очаква, събирате 2+2+0+1+3=8. Значи вашата 2013 г. минава под знака на Осмицата. Това е едно от най-късметлийските числа, чието мото гласи: Почукай и ще ти се отвори. И така: за онези, чиято дата и месец на раждане е равна на 1, 2013 г. е Седмица. За онези със сбор, равен на 3 е Девятка, за лично число 4 е Единица и така нататък.
Най-много известни личности у нас са родени под знака на числото 1, а 2013 г. за тях ще мине като Седмица. Те ще бъдат изложени на ударите на съдбата. Единици са ни Бойко Борисов и Сергей Станишев, Лили Иванова и Слави Трифонов, Азис и Веско Маринов. Всички тях ги чакат сериозни изпитания през новата година.

Всичко за числата и тяхното отражение върху хората през новата година е на следващите ни редове:

Единица
Темата на новата година за вас е: независимост. Съветът на годината е: бъдете индивидуалисти! Единицата като символ на годината за вас означава, че поставяте начала, че се налага да бъдете лидери. Сред девизите на това число е: "Тежка е царската корона". Това означава, че успехи ще имате и то най-вероятно доста забележими, но всичко това няма да става без труд и борба за доказване.  2013-а за вас е стартът на  глобални промени в живота. Да, има смисъл да рискувате, ако добре сте пресметнали предварително плюсове и минуси. Има смисъл да се пробвате на ново поприще. Има смисъл да бъдете смели, дори понякога онова, което сте намислили да изглежда невъзможна мисия някому. Резервите от сила и здраве ще ви стигнат, за да се преборите за победа. Ще имате добра финансова реализация.

Двойка
Тема на новата година: наблюдателност. Съвет: контролирайте всичко сами. Мотото на 2013 г. или ще бъде „Раздяла с онова, което ви е дърпало назад”, дори да е болезнено – ще бъде за добро. Или пък влизате в ролята на Идеалните помощници. Ще се налага да проявявате качества като търпеливост и дипломатичност, защото времето не е от леките. Но е време за съдбоносни решения, подвиг в работата и, както вече казахме, е също време разделно.  Много важен принцип е да разчитате, ако не само на себе си, то на проверени хора. „Старият приятел е по-добър от нови двама” – сигурно сте чували тази руска пословица, която в година Двойка е изключително правдива. Говорим и за бизнеса, и за личния живот. Хич не ви е време за авантюри от какъвто и да било род и характер. Не рискувайте и старата работа, ако имате дори най-малко съмнение, че новата е илюзорна.

Тройка
Тема на годината: любознателност. Съвет: живейте за себе си. Тройката като цяло е късметлийска година. Но не толкова за бизнес, колкото за удоволствия. Нищо чудно да се почувствате център на вниманието, защото за нея се казва, че човек се движи като Манекен на сцена. Обикновено това е време за открития, за забавления, за авантюри. В такива години се сменят кола или жилище, любовница или хоби. Не се изискват особени усилия, за да се постига успех. Животът си тече някак тихо и естествено, без голямо напрежение. Във времена на световна криза, какъв по-голям лукс можете да искате. Здравето също следва да бъде на ниво, така че ако отдавна сте замислили да се посветите на спорт или на отслабване – сега е моментът да се превърнете в нов човек.

Четворка
Тема 2013 г: търпение и труд. Съвет: станете опора. 2013-а година за вас е време за поставяне на основи. Това, което си постелете през нея, през следващата година ще ви донесе добри или лоши плодове. Ако основата е стабилна, ще ви храни не само през 2014 г., но поне още 5 години напред. Така че, запретвайте ръкави и не се оплаквайте от работа. Може да не се чувствате брилянтно, да загърбите забавленията и да потънете в скучна рутина, но трябва да знаете, че това е за добро. Възможни са по-сложни отношения с близките, които може би ще товарите със своя безрадостен делник или пък те ще изхвърлят душевните си отпадъци върху ви, понеже са наясно, че и без друго доброто настроение рядко ще ви съпъства. Едновременно с това имате шанса да установите важни контакти и да получите важни награди за усърдието си.   



Петица
Тема на годината: разширяване на хоризонтите. Съвет: трупайте впечатления и завързвайте познанства. Въпреки, че нумеролозите лепят на Петицата етикета „Борба за лична кауза”, тя е добра година за бизнес и пътувания. Парите може да потекат като река, а куфарите най-вероятно ще трябва да ги държите постоянно стегнати за отлитане. За онези, които обичат предизвикателствата и бързите реакции, това е отлично време. В деловата сфера не очаквайте трудности, а е вероятно да надминете и по-смелите си прогнози. Годината е идеална за сбъдване на мечти и за самонаграждаване. Искайте и ще получите повече. Независимо дали става въпрос за пари, знания или приятелства.

Шестица
Тема на 2013 г: развивайте се. Съвет: на първо място е семейството. Ако не се грижите за най-близките, ядове с тях могат да провалят прекрасната ви година. Тя е време за любов, за приятни изживявания и дори за какъвто и да било вид хазарт – дали като игри на щастието, като бизнес или като романтична авантюра. При все това обаче никога не забравяйте, че домашното огнище е онова, при което винаги трябва да се връщате и никога напълно да не загърбвате. Много е вероятно важните неща през 2013 г. за вас да са свързани с чужденци или с чужди страни, независимо дали става въпрос за пари, връзки или учение. През цялото това време – 12 месеца напред, извличайте максимална полза от всяка случайност, защото няма нищо случайно. Ако сте решили, че ви е време за брак или детенце, интуицията не ви лъже – действайте.

Седмица
Тема на годината: анализ и наблюдение. Съвет: доверявайте се на интуицията. Седмицата е една доста трудна година. Това е числото на съдбата и няма как да не изпитате на гърба си познатото клише, според което Господ изпраща най-големия изпитания на онези, които най-много обича. За Седмицата нумеролозите казват: „Нищо не е такова, каквото изглежда”. Иначе казано – не разчитайте на логиката, защото ще ви подведе. Точно по тази причина не съветват да се започва нов бизнес, да се дава старт на други важни проекти в личен или делови план. Защото и най-грижливо правените планове могат да бъдат преобърнати от някое малко камъче. В същото време, когато се почувствате, сякаш са ви потънали гемиите, изведнъж може да се окаже, че всяко зло наистина е за добро и да ударите джакпота. Дадено ви е време за духовно израстване, за дългосрочна визия за бъдещето, за замисляне върху нови идеи. Не за действие..

Осмица
Тема на 2013 г: решителност. Съвет: грабете от живота с пълни шепи – заслужихте го! Нумеролозите казват за Осмицата, че била такава година, в която трябва да се прави нещо просто: „Почукай и ще ти се отвори”. Това означава, че човек просто трябва да пожелава нещата и те го спохождат. Разбира се, внимавайте какво си пожелавате, както се казва. Защото от това зависи дали ви очаква безкраен път нагоре или попадане в  лабиринт – нали безкрайността и безизходицата са оптимистичната и песимистичната визия за Осмицата като число. Време ви е да действате, да поискате своето и да направи всичко възможно да го получите. Време е за сключване на коалиции и делови съюзи. Време е за празници и харчене на пари. Спокойно, ще ви стигат за всичко. Важното е да не изпускате възможностите, а да се възползвате от тях максимално.  

Девятка
Тема на годината: финализиране. Съвет: избавете се от дългове, съберете вересиите. Девятката е завършекът на всеки нумерологичен цикъл. Според едни, това е време на емоционални сътресения, а според други – за слава и пари. Истината е, че под знака на най-голямата цифра всеки получава онова, което е кодирал в предишните години на своето развитие. Който сее ветрове – жъне бури, а който сее плодовити семена – бере прекрасна реколта. Важно е в такава година да се опазвате от загуба на пари и да гледате напред, без да забравяте уроците от миналото. Ако работите по този начин, гарантирате си добър старт през 2014 г. на новия 9-годишен цикъл. Времето е добро за помирение с хора, на които държите, но с които пътищата ви по един или друг начин са се разделили. И още – простете и забравете нещо, което ви тежи. Колкото повече работи успеете да доведете до завършек, толкова по-добре за живота ви в бъдещето. 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Природният газ

КЕВР обсъжда поскъпване на природния газ с над 2% през април

Предложението на "Булгаргаз" природният ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се