Свързани новини

12.10.2012 15:02

Звезди и топмениджъри ще преподават на ученици

Видян 1409 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В продължение на една седмица звезди и представители на българския бизнес ще преподават на ученици от различни училища в страната своите рецепти за успех. Инициативата, наречена „Седмица на „Заедно в час”, се реализира от едноименната фондация и VIVACOM с цел да срещне бъдещите млади професионалисти с лица, които са примери за успели и реализирали потенциала си хора и да даде на децата вяра в собствените им способности, независимо от произхода и социално-икономическата среда, в която живеят.


Заедно с учителите, в клас ще влязат телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян, Георги Ранделов – изпълнителен директор на Майкрософт, ТВ водещият Ники Кънчев, шесткратният рали шампион Митко Илиев, водещите на "Здравей, България" Христо и Калина, актьорът Калин Сърменов и много други известни лица от екрана и бизнеса. Те ще споделят с учениците свой ценен урок, знание или умение, ще разкажат интересни истории от времето на своето обучение в училище, мотивиращи примери за значението на доброто образование, за реализацията в професионален план и за нуждата от високообразовани млади хора за развитието на обществото ни.


Кампанията „Седмица на „Заедно в час” стартира от 15 октомври в 17 училища в столицата, София – област и Пловдив. В тях работят млади специалисти, селектирани и подготвени за учители по програмата „Заедно в час”. Програмата има за цел да осигури достъп до качествено образование на всяко дете в България, като насърчава и подготвя способни и амбициозни млади хора да бъдат мотивиращи учители и лидери в нашата образователна система.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и