Свързани новини

10.07.2012 13:38

Solar Summer Festival със зелена кауза

Видян 1555 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Solar Summer Festival призовава всички фенове на електронната музика, които ще посетят тазгодишното издание на фестивала да подкрепят идеята им за разделно събиране на отпадъците. Най-големият фестивал за електронна музика у нас ще се състои на 27 и 28 юли на градския стадион в Несебър и негови хедлайнери ще са диджей №1 в света Дейвид Гета и не по-малко известният му колега - Tiesto. За да осъществят зелената си идея, организаторите на фестивала са осигурили на мястото да бъдат разположени контейнери на Екобулпак. Община Несебър и Solar Summer Festival заедно ще изберат регионална кауза, на която ще бъдат дарени средствата от предадените за рециклиране отпадъци. Гостуването на двете световни звезди David Guetta и Tiesto в един и същи уикенд в разгара на лятото трудно може да бъде видяно и на най-големите фестивали в света. Това прави Solar Summer Festival сред най-атрактивните събития на сезона не само в България, а и в Европа. Предвижданията са тазгодишното му издание да привлече над 20 000 фена от България и съседните ни държави. Така Solar Summer Festival се готви за най-мащабното си издание до сега. Всички мултимедийни ефекти, лазери и светлини ще бъдат внесени от чужбина, тъй като изискванията на двамата диджеи не могат да бъдат покрити с наличната техника в България. В унисон със зелената линия на фестивала Solar ще използват само биоразградими конфети, както и ще бъдат обособени специални места за пушене на стадиона. Билети за Solar Summer Festival са пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg, магазините на GLOBUL, на касата на стадиона в Несебър, на Белия бар в Yalta Club, както и в  и в Tattoo студиото на хотел Кубан в Слънчев бряг. Цената на комбиниран билет за двете събития е 70 лв.,  а за еднодневен пас - 40 лв.


David Guetta - двукратен носител на Грами, с продадени над 5 милиона копия албуми, ще застане зад пулта на стадиона в Несебър за първи път в България, за да представи невероятното си мега шоу на 27 юли. Французинът, приеман като икона на съвременната поп сцена, е известен и с прозвището си хитмейкър, заради успеха на всяко негово парче. Сред най-известните му хитове, покорили всички световни класации са The World is Mine, Without You (ft. Usher), When Love Takes Over, Sexy Chich (ft. Akon), Sweat (ft. Snoop Dogg), ремиксът на Мадона Revolver (отличен с Грами през 2011) и много, много други. Неговите видеа в youtube се гледат по десетки милиони пъти, а лайв изпълненията му са истински мега спектакли, които събират десетки хиляди негови фенове.


Tiesto – холандската мега звезда - ще представи поредния си спектакъл на 28 юли. През последните три години той беше сред специалните гости на Solar Summer Festival , като всяка своя визита у нас той гарниранаше с невероятно мултимедийно шоу.


Седмица след концертите в Несебър, Solar ще има своя отделна сцена Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas. За там вече са осигурени друга плеяда звезди от света на електронната музика, които стилово ще обогатят музикалната програма на Spirit. На 3-ти август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren, на следващия ден двамата най-обичани хаус диджей у нас – Mark Knight и Fedde le Grand, а финалът е запазен за техно магнатите Richie Hawtin и Dubfire.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне