Свързани новини

20.12.2011 15:09

Ето го документа, че Дария си е на Станишев

Видян 2632 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От уикенда много се говори за фалшивия скандал, забъркан в предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия около бебето на Сергей Станишев.


Заради недобре разбрано изявление на майката на експремиера проф. Дина Станишева, се появиха всякакви коментари по повод детето.


Жълтият вестник България днес даже раздуха сензационно преиначени думи на бабата, за да създаде интрига там, където тя отсъства.


Според вестника имало съмнение дали малката Дария не е записана на името на бившия съпруг на Моника Йосифова – жената до червения лидер.


От което излиза, че трябва да се нарича Венциславова Йосифова. Разследване на 19’ показа, че няма такова нещо и всичко си е както трябва. 


Успяхме да се доберем чрез наш агент до документ от Клиниката “Д-р Щерев” ЕООД.


В него черно на бяло е записано: “На 01.05.2011 г. в САГБАЛ “Д-р Щерев” пое първата си глътка въздух Дария Сергеева Станишева”.


Освен това във форматираното свидетелство за раждане има поетични мили думи. Красивото послание завършва с пожеланието: “Нека бъде благословен пътят, по който ще вървиш”.


Родителите, към които се обърнахме за коментар, отказаха да раздухват ненужно темата, която и без друго е повече от ясна. В момента те са заети с подреждането на подаръци под елхата за малката Дария.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей