27.03.2011 15:26

Янки удари 319 млн. долара от лотарията

Видян 1576 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неизвестен късметлия в САЩ спечели на лотария 319 милиона долара с билет, купен в град Олбъни, щата Ню Йорк. Това е петата по големина печалба в историята на лотарията Мега милиънс, която се разиграва от 2002 г. и сега обхваща 41 щата, включително федерален окръг Колумбия и американските Вирджински острови.

Билетът е купен от павилион за вестници близо до законодателното събрание на Ню Йорк, където местните конгресмени търсят начин за съкращаване на бюджетния дефицит, достигащ 10 млрд. долара. Тегленето на печалбите от лотарията се състоя в петък.

Най-голямата сума, печелена в тази лотария е била 390 млн. долара. Тя бе поделена през март 2007 г. между двама жители на щатите Джорджия и Ню Джърси.

Сегашният джакпот постави друг рекорд - най-голямата сума от Мега милиънс, спечелена от един-единствен човек. Собственикът на сумата ще може да получи печалбата си едва в понеделник. Той трябва да реши също дали тя да му се изплаща на равни части годишно в течение на 25 години или наведнъж, и да има предвид, че след приспадане на федералния данък върху доходите сумата, която ще получи е 202,9 млн. долара.



Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци