20.12.2010 12:48

Великолепна кожа с органична козметика

Видян 3217 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едно от най-новите направления в козметичния бизнес, особено в сегмента на високите марки, е изцяло био органичната козметика.


Една малко позната компания, която прилага най-новите методи за производство на био органична козметика, като при това не изпразва портмонетата ви, е CamoCare® Organics.


Продуктите им са разработени на базата само на естествени материали. Всички съдържат 70% сертифицирани органични съставки. Активните вещества са с природен произход. Продуктите са консервирани без помощта на химикали. В тях няма синтетични оцветители или аромати и вещества, освобождаващи формалдехид, диоксини, фталати, сулфати. Не на последно място кремовете не са тествани върху животни.


В основата на CamoCare® Organics е лайката, която чудесно предпазва и защитава дори най-чувствителната кожа. Продуктите им са създадени, за да дадат бързи резултати – да заличат появата на първите линии, бръчки, петна и пигментации, да подобрят структурата и тонуса на кожата, да придадат по-здрав и съвършен вид на епидермиса, да регенерират, стимулират и хидратират. Серията CamoCare® Organics включва 7 продукта за цялостна грижа за здравето и красотата на вашата кожата. Търсете в реномираните аптеки от Ревита. И не забравяйте – независимо каква козметика купувате, грижете се за себе си – четете внимателно етикетите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на