20.07.2010 15:05

Магаре парашутист шокира летовниците в Русия

Видян 2096 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руските летовници изпаднаха в шок, след като видяха магаре да се носи в синьото небе над прекрасните плажове по Азовско море в Южна Русия, съобщи милицията.


Прикрепено към парашут, животното ревяло от страх, докато обикаляло над главите на плажуващите в селището Косак в Голубицкая, Краснодарски край, миналата седмица. Местен говорител на полицията заяви, че магарето се озовало на парашут в небето в резултат на импровизирана рекламна кампания на няколко руски предприемачи за привличането на туристи на техния частен плаж. Вместо това обаче, те привлекли вниманието на местната милиция, която научила за летящото магаре по-рано тази седмица и започнала разследване. "Магарето ревеше, а децата плакаха", заяви говорителят на местната милиция Лариса Тучкова. "Никой не е проявил достатъчно съобразителност и да извика милицията", допълни тя. Вместо това, хората извадили камерите си и побъркали местния вестник с позвънявания по телефона. "Магарето беше толкова високо в небето, че децата на плажа проплакаха и попитаха родителите си защо за привързали куче към парашут", посочва вестник "Таман" в тазседмичното си издание. Магарето се приземи по ужасен начин: то беше влачено няколко метра по водата, след което животното беше извадено полуживо на брега.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец