Свързани новини

04.06.2010 12:11

Ресторант глобява клиентите за оставена храна в чиниите

Видян 1404 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Австралийска ресторантьорка, на която й писнало от остатъците от храната в чинията, оставяни от посетителите на ресторанта й, наредила на клиентите си да изяждат всичко в чиниите си, като в противен случай трябвало да платят глоба и да не се връщат.


Главната готвачка на 30-местния ресторант Wafu в предградието на Сидни Съри Хилс Юкако Ичикава въвела 30% отстъпка от цената за клиентите, които изяждали всичката храна, която поръчали. "За да имаме сигурно бъдеще, изискваме малко повече от нашите гости, отколкото другите ресторанти", казва тя. Списъкът с политиките на ресторанта, закачен на входната му врата, включва и изяждането на всичката поръчана храна, която е органична и не включва глутен, млечни продукти, захар и яйца. Готвачката и персоналът на заведението казват на клиентите, които не омитат чиниите си, следващия път да изберат друг ресторант. "Изяждането на храната изисква всичко да бъде изядено без резенчетата лимон, гарито (маринован джинджифил) и уасабито (вид японска горчица). Моля, забележете също така, че зеленчуците и салатата по края не са за украса, те също са част от порцията", допълва Ичикава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци