Свързани новини

09.02.2010 16:03

KING превзе Дубай

Видян 2168 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Арабските шейхове ще пушат от цигари KING. Производителят им King’s Tobacco сключи няколко крупни договора за износ на кралската марка в Близкия Изток - над 30 000 мастърбокса месечно. KING ще се продава във всички арабски държави под същото име, потвърдиха от компанията. 


Сделката бе сключена в рамките на едно от най-престижните световни изложения Middle East Exclusive (MEE), което се проведе миналата седмица в Дубай. В него всяка година взимат участие най-големите производители на луксозни и качествени стоки, които отговарят на бляскавия стил на живот на арабските шейхове. С участието си KING - най-успешният бранд сред мъжките цигари за 2009 г., се нареди сред 100-те „златни” марки в света.


За King’s Tobacco това бе първо от няколкото участия на световни изложения от този ранг за 2010 г. Над 50 водещи търговци на тютюневи изделия от Обединените Арабски Емирства, Сирия, Египет, Турция, Гърция, Либия, Ливан, Алжир и региона са преговаряли за внос на KING. Поканата от страна на организаторите е признание за високото качество.


„Интересът на арабските държави към българските цигари и по-специално към нашата марка KING създава предпоставка за мащабни инвестиции и раздвижване на българската икономика в период на нестабилност. По този начин ще се открият и стотици нови работни места, което е от съществена важност в национален мащаб”, коментира изпълнителният директор на King’s Tobacco Бойко Качулев.


През 2009 г. KING постигна невиждани успехи и достигна до челната тройка сред мъжките брандове в България. Кралската марка се налага в Швеция, Хърватска, Турция, Румъния, Испания и САЩ. Сделката, сключена в Дубай е поредната голяма крачка, която отваря вратите за качествените български цигари към света. За да отговори с капацитет на растящото търсене на KING, King’s Tobacco вече прави мащабни инвестиции в разширяване на производствените си бази и въвеждане на нови технологии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв