06.12.2009 15:05

Ментов бонбон облекчава киселините

Видян 3892 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неприятните стомашни киселини вече могат да бъдат облекчени и то по вкусен начин. Зеро Ацид - първият дъвчащ бонбон с аромат на мента срещу стомашния дискомфорт, е на родния пазар. Вкусният продукт потушава последствията от преяждането и препиването, така характерни за празничните дни.


За целта трябва да се приеме час след прекаляването с храната. Бонбонът може да се смуче 3-4 пъти на ден. Подходящ е и при „прегрешения” с големи количества мазно, пикантно, пържено. Помага и при раздразнения от кафе, чай, газирано или червено вино. Зеро Ацид неутрализира за няколко минути и последиците от нередовното хранене.


Дъвчащата таблетка поразява паренето, подуването и тежестта в корема, от които страдат стотици хиляди българи. Според статистиката всеки десети има язва на дванадесетопръстника. Симптомите се засилват особено през есента и пролетта и при жертвите на гастрита и колита. От стомашното неразположение страдат не само хората с наднормено тегло, но и тези, които са подложени на всекидневен стрес. Досадният дискомфорт не подминава и бременните, но също ефективно може да се овладее, при това с ободряващ ментов аромат. Всяка таблетка осигурява също и 25% от дневната доза калций на организма.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей