Свързани новини

07.08.2009 16:42

AIG на печалба за първи път от близо две години

Видян 1437 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският застрахователен гигант AIG, който беше национализиран през септември м. г., обяви, че за първи път от близо две години насам не е на червено с чиста печалба от 1,8 милиарда долара през второто тримесечие, предаде БГНЕС.


Американската компания не беше постигала печалба от третото тримесечие на 2007 г., съобщи самата тя в комюнике. AIG регистрира чиста загуба от 5,4 милиарда долара през второто тримесечие на 2008 г. Отбелязаната през второто тримесечие печалба беше предшествана от чиста загуба в размер на 4,3 милиарда долара през първото тримесечие. AIG получи около 170 милиарда долара държавна помощ и се стреми да продаде активи, за да върне парите на федералните власти. Компанията отбеляза, че ще продължи да постига напредък в усилията си за преструктуриране, но предупреди, че "времето и пътят за постигане на целта" да бъдат върнати парите на държавата, "продължават да зависят силно от условията на пазара".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на