Най-утвърденият бранд за street food - Quartal откри Quartal Station, който обединява девет от най-обичаните и търсени заведения за хранене, които ще могат да бъдат посетени на Генерал Тотлебен 36 – на две крачки от центъра на паркинга на KAUFLAND на бул. Тотлебен, между Пирогов и бул. Гешов

Свързани новини

03.04.2023 09:49

ДА! От суши до кокореч на 2 крачки от центъра: Quartal Station & Kaufland с food park - артинсталация на бул. Тотлебен

Видян 2646 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-утвърденият бранд за street food - Quartal откри Quartal Station, който обединява девет от най-обичаните и търсени заведения за хранене, които ще могат да бъдат посетени на Генерал Тотлебен 36 – на две крачки от центъра на паркинга на KAUFLAND на бул. Тотлебен, между Пирогов и бул. Гешов. Food park-ът под открито небе, инвестицията в който е взаимна и е 800 000 лв., е цяло преживяване, защото освен храна, предлага и развлечения. 


От музика на живо до превръщането на рециклираните контейнери, които са заети от заведенията в артинсталация посредством оригинално осветление вечер. Ще има и детски партита, и всякакви други атракции за всички, които ще се отбиват. Печели и „цял народ” – използването на  Quartal Station значително ще ускори времето за доставка на храна в югозпаданите квартали на София като Лагера, Красно село, Медицинска академия, Иван Вазов, Хиподрума, Белите брези, Стрелбище, Борово, а също в Кр. поляна, Овча купел, Ючбунар, Зап. парк, Разсадника.


В момента сред предложенията в парка за храна на открито са приготвените от каймата на специално отглеждано месо и, както опитахме, наистина с домашен вкус, а не кръчмарски кюфтета от класически вид до пълнени с моцарела и кебапчета на Skarra, сушито и другите японски изкушения на Edo, специалитета Кокореч, кебапите, пилетата и всичко останало – до агнешките главички на Street Team, шакшуката и другите еврейски специалитети на Hummus Bar, дюнерите и другите ориенталски неща на Miral,  италианските предложения на Pasta Fresca / Il Pannozzo и Grano, тийн-хитовете на Virtuoso Bubble Tea.


Цветан Тодоров и Емил Манчев (собственици и управляващи Quartal) отбелязаха, че ключов момент е било партньорството им със световния бранд Kaufland. Петър Пекалиев, ръководител на Централно управление на недвижимостите в Kaufland България, също изрази своята благодарност и сподели, че Quartal Station е изграждан близо година.  


Проектът за фууд парк толкова близо до супермаркет е нов и се представя за първи път в България, именно от Quartal. А за Kaufland е поредно интересно партньорство, след последното – барбър шоп на паркинга на хипермаркета в Студентския град, магазини за козметика на територията на други обекти на немската верига и т.н.


В деня на откриването, само за 4-те часа от старта след края на работния ден в петък до затварянето - над 4000 души посетиха обекта, като голяма част от тях останаха за концерта.



Преди дни на бул. Г.М. Димитров 81 се откри Quartal District, изграден от 61 морски контейнера, разположен на почти 5 000 м2 и посетителите му могат да се насладят на разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар - от сутрешна йога, през куклен театър, кино вечери, както и тематични и корпоративни събития. Quartal има и на бул. Черни връх.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв