Готиното обслужване също е плюс, а цените са доста добри. Да не забравим, че харесахме и салатата – най-горе в този раздел на менюто, но не помним името, хем беше характерно.

Свързани новини

03.11.2022 15:28

ДА! Трикракото пиле с много бира

Видян 2782 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Бойна кръчма е точно определение за Трикрактото пиле, но истината е, че празнуващият 20 г. ресторант на ул. Денкоглу в сърцето на София си е и чудесно място за вкусно хапване. Особено през есента. Сред уютната обстановка на двата малки етажа в стара къща – като истински втори дом, дървото, като основен интериорен елемент, придава уют и настройва цза дълго оставане с много ядене и пиене. 


Освен всякакви вариации на тема пиле, примерно лимонено или дяволско, и пате, примерно дърпано с горски гъби или като дроб с чили и лук, има най-добрите европейски компании за бира: от свински джолан до наденици с чили и праз, всякакви дреболии и други приятни изненади като кебапчета от блек ангъс. 


Специално споменахме бирата, защото освен 13 вида белгийска, има и немалко ирландска, разбира се, също така немска и българска. В домашен дух са, освен манджите, и десертите, толкова добри, че сюрпризират човек, който не очаква в бирена кръчма да намери чудесни сладкиши. Готиното обслужване също е плюс, а цените са доста добри. Да не забравим, че харесахме и салатата – най-горе в този раздел на менюто, но не помним името, хем беше характерно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева