12-те най-добри плажа на Малдивите

Свързани новини

25.07.2022 10:32

Красиви плажове на Малдивите, които трябва да видите, за да повярвате

Видян 1688 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малдивските острови, които представляват верига от 1200 острова в Индийския океан, са една от най-спокойните, романтични и живописни дестинации в света. Островите са групирани в атоли в зависимост от близостта им до различни коралови рифове и са заобиколени от спокойни лазурни лагуни.


Тези спокойни води са подходящи за мечтаните бунгала под вода, които са се превърнали в синоним на архипелага, а кораловите рифове го превръщат в търсена дестинация за гмуркане с шнорхел. Последната част от това идилично място за почивка са, разбира се, плажовете на Малдивите, много от които са девствени, с бял пясък, на които пътниците прекарват дълги дни в разкош. Това са 5 от най-добрите плажове на Малдивите:


Остров Какао



На остров Какао, луксозно скривалище в южния атол Мале, се намира зашеметяващият курорт COMO Cocoa Island. Островът, наричан още Макунуфуши, е известен със своите плажове със захарен пясък и кристално чисти води. Живите коралови рифове, които е най-добре да видите по време на гмуркане, организирано от екипа на COMO Cocoa Island, са една от най-добрите характеристики на острова. Не пречи и уединението, което плажовете на остров Какао предлагат на гостите на COMO.


Ланда Гиравару (Landaagiraavaru)




 Идиличният бряг на Landaa Giraavaru - един от най-желаните частни острови на Малдивите - е дом на курорта Four Seasons и е толкова луксозен, колкото може да бъде. Тук посетителите ще открият дълъг пясъчен бряг, който се простира в лазурната вода и изглежда като от друг свят. Плажовете на този райски остров са, както казват от "Четири сезона", "естествен биосферен резерват на ЮНЕСКО, където преливащи се сини, зелени джунгли и ослепително бели цветове се срещат с иновации, опазване на околната среда и уелнес с еднаква интензивност" На всичкото отгоре водата приютява скатове манта, морски костенурки и жив риф, който направо моли да бъде изследван.


Baros



Плажовете на остров Барос са девствени, заобиколени от чисти води и коралов риф, които придават фантастично измерение на неповторимите гледки. За да се насладите на спокойните плажове на Baros, отседнете в единствения курорт на този частен остров: Baros Maldives. Хотелът прави нещата още по-незабравими, като предлага романтични вечери на свещи върху мекия пясък.


Reethi Rah, Ретхи Ра



На Reethi Rah се намират някои от най-уединените плажове на Малдивите, до които имат достъп само гостите на One&Only Reethi Rah. Риети Ра, разположен на три и половина мили от спиращото дъха крайбрежие, предлага 12 частни и изключително красиви пясъчни ивици. Освен това има собствена часова зона - един час преди Мале - и в резултат на това се гордее с едни от най-красивите залези на Малдивите. One&Only ще разположи шезлонги на плажа за семействата, които искат да прекарат деня на слънце, и предлага вили с директен достъп до плажа.


Veligandu Island, Остров Велиганду



Мек пясък, вили над водата и пясъчна ивица, простираща се докъдето поглед стига - това ви очаква на остров Велиганду. Плажът тук е достъпен само за гостите на Veligandu Island Resort & Spa, хотел само за възрастни в атола Северен Ари. Освен това е достатъчно просторна, за да може всеки гост на хотела да се чувства като на частна пясъчна ивица. Плажовете са осеяни с луксозни павилиони със сламени покриви и шезлонги, а рифът около острова придава на водата безброй зелени и сини нюанси.


Виж още плажове тук!



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева