Турнето „ALIVE” ще продължи до октомври месец, а част от песните, които публиката ще чуе на 30 август на стадион „Юнак“, са емблематичните „Staying Allive”, „What a Wonderful World”, “Beauty and the Beast” и „Imagine”, рок хитовете „Enter Sandman” и „Paint it Black”, както и интерпретациите на класически творби като „Confutatis“ на Моцарт и “Dance of the Knights” на Прокофиев

Свързани новини

04.07.2022 14:08

Дейвид Гарет с концерт на стадион Юнак

Видян 1476 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Най-бързият цигулар в света Дейвид Гарет се завръща в България след по-малко от два месеца на стадион „Юнак“ в София. Концертът ще се проведе на 30 август, като локацията се измества поради очакваните по-високи температури, както и възможността за още по-подходяща атмосфера под открито небе, която Дейвид Гарет и екипът му искат да създадат за българската публика.  На сцената в сърцето на столицата виртуозният Дейвид Гарет ще сподели музиката от последния си албум, oзаглавен „ALIVE – My Soundtrack”.


Събитието е част от едноименното европейско турне на музиканта, което стартира по-рано тази година. „Албумът, както и настоящето турне, носят едно много лично и специално изживяване, защото споделям с публиката саундтрака на живота си. Всяка песен има история и разкрива емоция, с която съм се сблъскал най-вече по време на пандемията. Вярвам, че периодът беше изключително труден за всички, ето защо с този концерт искам да накарам хората да се почувстват отново живи и да празнуват живота с музиката ми.“, споделя Дейвид Гарет.


Турнето „ALIVE” ще продължи до октомври месец, а част от песните, които публиката ще чуе на 30 август на стадион „Юнак“, са емблематичните „Staying Allive”, „What a Wonderful World”, “Beauty and the Beast” и „Imagine”, рок хитовете „Enter Sandman” и „Paint it Black”, както и интерпретациите на класически творби като „Confutatis“ на Моцарт и “Dance of the Knights” на Прокофиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни