На 23 и 24 март от 20 ч. оживява нейния моноспектакъл „Джими с бялата фланелка“.

Свързани новини

08.03.2022 14:39

Люси Сланева с авторски спектакъл

Видян 1677 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Авторският спектакъл – комедиятa „Джими с бялата фланелка“ на актрисата Людмила Сланева е за всички почитатели на живота, които вярват, че разходката по ръба на  бръснача, предлага най-малкото хубава гледка. А най-много – огледало с обратно виждане. Ако се сетиш да гледаш в огледалата. Има ли неопровержима  истина  живота? Една ли е? Открита и споделена ли е?  Колко често сте си говорили наум със спомените си и защо Вирджиния Улф отива на къмпинг – на всички тези въпроси ще отговори от сцената на Comedy bar Happy  (Сатиричен театър) актрисата Людмила Сланева. На 23 и 24 март от 20 ч. оживява нейния моноспектакъл „Джими с бялата фланелка“.


 


Миксът от класическа комедия с Луи дьо Финес и чувствителността на Били Айлиш проговаря в провокативен спектакъл, в който очертанията на реалността ще напомнят за прочутата „червена стая“ в сериала на Дейвид Линч – „Туин Пийкс“. Разностранният талант на Люси Сланева се развива в много посоки през годините, благодарение на вродената й способност да се впуска в разнообразни арт провокации. Актриса, певица и пишещ човек, в творческата си биография Людмила Сланева ще добави и сценичната комедия „Джими с бялата фланелка“.


 


  На сцената на „Сатиричният театър“ оживява един спектакъл, роден от провокацията да споделяш честно.  „Всичко започна от едни чути от мен истории, които разказах на  режисьора. Всъщност,  режисьорът е сценарист по професия и професионално се занимава с истории.


 


Един ден ми звънна и ме попита дали ще пиша нещо или той да почва. От неудобство и респект към него, надрасках някаква рамка и пратих. Той се смя още повече от първия път и съвсем на игра поговорихме за разширяване на разказа. Тук някъде се заиграх като дете. Като във всяка истинска игра не мина без драма – в пиесата говоря за себе си, нямам герой, зад който да се крия. В спектакъла присъстват много от моите несъвършенства и лудости без да е нарочно.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на