Свързани новини

08.06.2009 17:09

Олигарсите: Максим Бехар или властелинът на пиара

Видян 4108 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бихте ли си помислили, че шефът на престижен клуб като Българската асоциация на ПР агенциите мечтае за Азис. В смисъл да му прави имиджа. Това сигурно звучи сензационно на колегите му, но признанието е от светско интервю на властелина на пиара пред в. Новинар.


В него се казва следното: “Не крия интереса си един ден на направим нещо общо с Азис, когото смятам за изключителен шоумен. Вие сте първите, на които ще кажа, че имахме дълъг разговор с него на тая тема. Удиви ме, че има огромно желание да попива, да учи нови неща, да се развива и да има различни „роли”. И това си личи във вечерното му шоу. Той има 5 роли на седмица, докато примерно Слави играе само Слави. Бих му помогнал да е още по-свеж и нестандартен, защото Азис е бранд в България. Не е малко всеки ден да вадиш продукт, всеки ден да си пред камерите. А той има страхотна реакция пред камера. Същия рефлекс притежава и Бойко Борисов в интерес на истината. Някои си го имат вродено, на други им личи, че ние сме ги учили...”


Пиарката на Азис се казва Светла Йорданова и вече е позната на публиката дори като лице. Тя участва в новия клип на Константин – победителят в първия ВИП Брадър. Парчето се казва А-у и се върти като лудо на екрана на фолктелевизията Планета, а неговата видеоверсия е забележителна с авангардните танци на Светла. Тя се грижи за пиара и на други звезди, сред които даже ромската перла Софи Маринова. Вероятно пиарката Йорданова е човекът, посъветвал певицата да се пошегува хитово в Шоуто на Слави: “Да ме сравняват с Лили Иванова не ме обижда”.


Досега в шоубизнеса Максим има опит с много по-друга класа звезди. Той организира партитата на Кеворк Кеворкян в Шератон, стоеше и зад проекта IF на Ирина Флорин.


Това, че в момента знаменитостите се движат като двойка може също да е проект на пиар номер едно у нас. “Може, но едва ли”, както бе казал по друг повод Кеворк Кеворкян. 


Светският живот отдавна е място, където Бехар властва като стратег. Негова идея и реализация беше дори най-височайшето британско посещение в нашата страна. То покани и зпозна с родния елит самия престолонаследник на имперската корона – Негово Височество принц Чарлз.


Първият опит с организация на аристократично събитие за него е импровизирана вечеря със Симеон Сакскобургготски и членовете на дипломатическия клуб в лисабонския Меридиен.


Максим е и консул на силно ударената от световната криза, но все още харесвана от богатите и известните република Сейшелски острови. Като човек с чувство за хумор той дори не протестира срещу закачката с името на държавата в популярна реклама. Там островите бяха наречени ШейСелски. И то лично от устата на половинката на футболния национал Топчо – фамозната блондинка Веси Тотева.


19 минути разкри и друга подробност. Самата тв водеща и любимка на домакините – Гала от Нова телевизия и ВИП Брадър, е комшийка с офиса на Бехар. Двамата с нейния любим живеят в същия блок, където пиар номер едно работи.


Максим Бехар и неговата агенция са носители на своеобразен Оскар за пиар. Става дума за наградата Стиви, която бе връчена на пиар лидера от Майкъл Галахър в хотел Мариот в Мюнхен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец