Свързани новини

16.10.2021 08:00

Защо фастингът е лесен за незакусващите и как сваляме дебелина без да намаляваме килограмите

Видян 1582 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рядко сте виждали нещо по-грозно от човек, който е отслабнал на коментари, но е „увиснал”. Да, ужасно е и има начин да не бъдете дебели, като вместо да намалите килограмите по грозен начин, да промените състава на тялото си, така че да се превърне в здравословна машина. На това сме посветили днешния ни лайфхак.


На мода е така наречения фастинг. На пръв поглед ще ви се стори мъка да не трябва да ядете 16 часа, а да имате само 8 на разположение за хапване. Всъщност е много просто, особено за незакусващите.


Ако започвате с обяда в 12 и продължите с няколко добре обмислени, а не компулсивни хранения, ще завършите съвсем нормално с вечеря до 20 часа. И няма да бъдете гладни. След това спокойно можете да пиете чай, за да не ви стърже стомахът, а същевременно да тече бърза обмяна на веществата, която тази напитка блатгоприятства.


Разбира се, това е пример – можете с времето да „местите” блока за хранене според вашия начин на живот. И винаги трябва да имате предвид, че освен яденето, през това време спирате и пиенето на всичко, извън чай и вода. Защото и фрешът, и бирата, и бозата, и айрана, които не броим за храна, са си храна.


Когато напреднете с фастинга, ще можете да издържате и 36 часа веднъж в седмицата само на вода и чай. На този етап вече ще бъдете достигнали до регенерация на организма. Тогава ще разберете как наистина важното не е колко килограма сме намалили от теглото, а как сме променили качествения състав на своето тяло. Защото слабост без мускули е вредна и грозна, водещо за хармонията не е теглото, а съставът на организма, тоест – най-важен е балансът.


Резултатите ще бъдат доказани от т.нар. умен кантар. Като ни пуска лек ток, за около 30 секунди той ни покава на своя екран какво е идеалното тегло и какъв е идеалният състав при нашата възраст, ръст и други данни и как се отнасяме към тази норма на телесната и мускулната маса.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Доста работа ви чака днес


Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да