01/02

Свързани новини

09.09.2021 11:19

Маргарита Грачева, на която съпругът отряза ръцете преди 4 г., показа новороденото си бебе

Видян 8011 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Маргарита Грачева от Петербург, която стана жертва на домашно насилие през 2017 г., когато съпругът й отсече ръцете й от ревност, беше изписана от болницата с новородения си син. Щастливата майка сподели радостта си в социалната мрежа VKontakte, предаде spbdnevnik.ru.

Тя каза още, че преди 36 -та седмица от бременността е била сигурна, че ще има момиченце, но се е родило момче.

„Когато разбрахме, че ще имаме момиче, веднага предложих на Макс няколко варианта на имена, а Ярослава беше на първо място. После говорихме с корема ми повече от 4 месеца и го наричахме Яся. Е, тогава на 36 -та седмица от бременността разбрах, че  не е момиче. Добре е това име да има мъжка версия. Да, и ми се струва честно, по отношение на бебето, само да премахна буквата А. Така че ЯрославА стана Ярослав ”, пише Грачева.




Историята на Маргарита Грачева шокира дори и най -хладнокръвните. През 2017 г. в пристъп на ревност бившият й съпруг я завел в гората и й отрязал ръцете. Лекарите успяха да спасят едната ръка, а вместо втората жената вече има протеза. След продължително лечение в Санкт Петербург жената остана да живее в града. Тя отново се омъжи. И през април 2021 г. обяви бременността си.

Фото: Маргарита Грачева/ «ВКонтакте»







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.