Свързани новини

26.06.2021 07:06

Чак след 2025 г. ще бъдем по-добре, тази ще бъде по-лека от миналата, но са свързани

Видян 4089 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Да говорим за икономическа стабилност в света изобщо не е възможно. Не и през 2021 г. Тази година ще се окаже по-добра от миналата, но двете са свързани. Обаче тенденцията като цяло е надолу от 2007 г. Циклите са 36-годишни. 18 години нагоре – до 2007 г., следвани от 18 години надолу”, категорична е дипломираният икономист – математик и по съвместителство астролог №1 на Русия Василиса Володина, засенчила даже класиците Глоба.

Звучи като популярната през последната година и половина анекдотична фраза: „По-доброто беше”.

Тя обяснява: „Трябва да се промени икономическата парадигма до следващото съединение на Сатурн с Нептун. Няма да стане по-добре от 2025 – 2026 г. Да се надяваме, че ще започнем да го усещаме още през 2024 г. Ще се промени структурата на икономическата реалност. Светът ще стане изцяло цифров. Ще има големи глобални изменения”.

Добрата новина е, че най-лошото е зад гърба ни:

„Ужасът с 6-те затъмнения от 2020 г. ( на тази тема 19 минути обърна специално внимание преди повече от година с коментарите на най-именития български астролог в момента Мира Кунева – виж линка) няма да се повтори повече в обозримо бъдеще. Миналата година беше нещо страшно като небе.  Това, през което минахме като предизвикателство не е често явление. Много, много  е необичайно”.

Тя съзира и връзката между смяната на епохите с новия 200-годишен цикъл, в който влязохме от 21 декември 2020 г. под знака на Водолея и на елемента Въздух след 200 г. с елемента Земя, в лицата на лидерите: „Много от световните лидери са родени във въздушни зодии и това ще подсили ефекта на новата епоха под знака на Водолея, свързана с открития, комуникации, дигитализация”.

По странно стечение на обстоятелствата, и тримата най-силни политически мъже в България са от въздушни знаци. Зодия Близнаци са експремиерът Борисов и президентът Румен Радев, а новият лидер Слави Трифонов е Везни. Като Путин.


Утре очаквайте:

Измама ли е т.нар. human design и защо


 


 




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 иВан Гог-ов 26.06.2021 10:22

    Само на две изречения да се спра.Пътвото е: "Да се надяваме, че ще започнем да го усещаме още през 2024 г." Да точно така си е, права е госпожата, че тогава като ни подпукат с еврото и всичко се приравнява в евро и ще го усещаме твърд и ръбат направо през панталноките.Примерно хляба сега е да кажем около 2 лева, след 2024 става по 2 €.Пенсията на баба, която е 300 лева, след 2024 става 150 €. Квартирата ми е сега по 500 лева на месец,но след след 2024 ще се свали на само по 500€ и т.н. Важното е че всичко ще стане много по-оптимистическо. Второто е: "Зодия Близнаци са експремиерът Борисов и президентът Румен Радев, а ..." да се чете:"Зодия Близнаци са експеримнтът Борисов и президентът за втори мандат, Румен Радев, а ..."

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни