Свързани новини

16.02.2021 09:52

Талия над 102 см ускорява импотенцията и безплодието, а как да противодействаме: Какво да правим с времето в карантина

Видян 1692 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От малки сме чували, че за да бъдем стройни, талията не бива да надвишава метър, и то ако положението не е като в лафа "метър на метър". Последните научни изследвания обаче доказват, че проблемът не е само имиджов и не става въпрос единствено за дързост и красота. А и за реална опасност за хората, които допуснат обиколката на корема да надмине заветния метър. Ще добавим и лайфхак как да не стигаме до това ниво и как да се справим с тази работа, ако вече е факт.


Изследванията говорят, че всъщност "летвата", отвъд която не бива да скача обиколката на талията е 102 см. Нагоре от това равнище не само се говори за наднормено тегло, но започват да се развиват и всички рискове, свързани с него като диабет, който прави заразяването с коронавирус многократно по-опасно, но също и ужасни проблеми за половата система.


Една от предпоставките за развиване на импотентност - сексуална немощ, при мъжете е именно талията над 102 см. При жените пък е възможно да се стигне до безплодие. Много често именно дебелината е причина за подобни проблеми, които не се нуждаят от операции и други лекарски намеси, а от повече дисциплина на нас самите.


Как да не стигнем до това тежко положение или да го преодолеем? Според научните изследвания чудесен лек е т.нар. средиземноморска диета. Защо тя е идеалното решение? Защото, основана на естествени и качествени продукти и непотискане на апетита, тя осигурява перфектни условия за работа на съдовете в организма, а те действат заедно - пречат си или - в случая - си помагат така, че да се почувстваме перфектно и да свалим излишния, та и опасен товар от тялото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд