01.02.2021 17:24

Надявах се президентът да не се кандидатира за нов мандат: Георг Георгиев

Видян 1339 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-външният министър Георг Георгиев заяви, че се е надявал президентът да не се кандидатира за нов мандат, предаде БНР.


„В неговото, надявам се последно отчитане на дейността като президент, смятах, че той ще признае дълбоките грешки, които допусна, изключителното разделение на нацията, което насади, и в крайна сметка ще каже, че няма да се кандидатира за нов мандат“, каза той.


„Да говориш за Covid, да говориш, че ти си бил проводник на мерки, на разум във време, в което той отричаше съществуването на болестта. Подигра се с действията, предприети от държавите не само от нас, по принцип от света. И днес да излезе да каже, че той е бил единственият, който е внесъл разум - това е мерзост“, добави Георг Георгиев.


Зам.-външният министър бе един от политиците, които участваха в полагането на венци и цветя в София, с което бяха почетени жертвите на комунистическия режим.


Председателят на парламента Цвета Караянчева нарече обявяването на кандидатурата „изпреварващ ход“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 01.02.2021 22:09

    Този селски джендър от Пазарджишко е първият и със сигурност последният катапултиран парашутист на зам.министерско място във МВнР с бакалавърска степен, документирана неграмотност, липса на възпитание и никакъв протокол във всичко. Ега ти дипломацията, лика прилика на мутрата-пожарникар-премиер на държавата, която съсипа непоправимо и народ подложен на геноцид

  • 004 Anonimen 01.02.2021 19:19

    Dolni pomiary,boli gi za gertvite na komunizma,a i na fachizma.

  • 003 Anonimen 01.02.2021 18:12

    Всички помним онези знаменателни кадри от онзи Сирни заговезни (Деня за прошка), паднал се на 26 февруари, когато вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, кметът на Сандански Кирил Котев и ръководителят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев чинно целуват ръка на Бойко Борисов. И правилно! Защото ако не беше той, нито първият щеше да опита мекотата на министерското кресло в МВР, да ръководи парламентарна група и да пътува няколко пъти годишно до САЩ; нито вторият да е градоначалник в един от най-привлекателните курортни градове; нито третият да се издигне в кариерата - първо депутат, а в третия кабинет на Борисов и заместник-министър на външните работи. БЕЗ СТАЖ,БЕЗ ОПИТ, стаж,БЕЗ СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ, само с образование на политолог. Верността към лидера у нас обаче винаги се е ценяла високо.БРАВОС,ГЕРГо!Умееш да цаливаш, ша ти го зачете баце!

  • 002 още нещо 01.02.2021 17:41

    Вие сте от малкото качествени сайтове. не публикувайте повече мнението на ей такива помияри. гнусно е.

  • 001 мяуу 01.02.2021 17:38

    тоа голем дудук направи на господаря си. както казват по турските филми. да ти е сладко

RSS

Най-нови

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

На 1 април, понеделник, от 11:00 часа, ще бъде ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!