Свързани новини

11.05.2009 14:01

3,80 лв. за студен летен коктейл

Видян 1939 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След уморителен работен ден и все по-топлото време може да се разхладите с перфектен коктейл. На скромната цена от 3,80 лв. можете да пиете студен тонизиращ Фреш от лимон, грейфрут и безалкохолна мента в ресторант Flowers в жк Люлин , бул. Петър Дертлиев №25 в сградата на Лабиринт. Коктейлът има отличен освежаващ вкус и ще ви помогне да преодолеете дневната умора. На същата цена можете да си поръчате и коктейл от портокал, лимон, сода, захарен сироп и гренадин. По морето може да пиете безалкохолни коктейли за над 6 лв. докато цените на алкохолните се движат предимно между 15 и 20 лв. Трябва да имате в предвит, че цените в разгара на сезона скачат поне с 30 на сто.


Доста се търси и класическото Мохито - смесица от лимонов сок, захар, ментови листа, ром и сода. Ромът има повече калории от другите видове ликьор. Затова, ако пазите диета е добре да пиете Мохито в което няма захар. По този начин на следващия ден махмурлукът ще бъде по-лек. Голямата доза захар в алкохола води до силно главоболие на другата сутрин. Най-евтиният коктейл "Трафъл мартини" може да се пие срещу 100 долара в лондонския хотел "Роко Форте Браунс". В бар "Хемингуей" на парижкия хотел "Риц" може да пробвате един "Риц Сайдкар" само за 515 долара. През последните три години той е поръчван само 60 пъти. Мултимилионерите могат да се насладят на "Мартини он дъ рок" в нюйоркския хотел "Алгънкуин", като за него ще трябва да броят сумата от 10 000 долара. Струва си да го опитате, защото е възможно в някоя от чашите да намерите диамант от 1,5 карата. В света са известни над 150 коктейла. Освен невероятните съставки, още по-странни са названията им - “Щастливото завръщане”, “Целуни ме бързо”, “Фарисей”, “Съмнителна жена”


“Тропически гъдел”, “Черней, душо”,“Спасителен”, “Свети Петър”, “Коронация”, “Детективски”, “Африканска замба” и др.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на