Свързани новини

24.01.2021 09:01

28-и януари е най-щастливият ден на 2021 г: късметът се утроява, а как да се възползваме от това

Видян 5448 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Внимание! Внимание! Започва седмицата на големия късмет, предупреждават американските астролози. Три дни преди и три дни след 28 януари, когато имаме пълнолуние в Лъв, късметът ни се утроява заради срещата на Слънцето с Юпитер. Най-много шанс се дава на родените в тези дни и на зодията Водолей - те са на трон според езика на астрологията, но и на всички останали.


Изобщо, наричат 28-и януари Деня на чудесата.


Как да се възползваме от него - това е днешният ни лайфхак.


От гледна точка на парите, на 28 януари има тираж на тотото, а в рамките на следващите 3 дни идва още един - в неделя, в последния ден на януари. Денят е успешен за сделки от всякакъв вид и характер, за споразумения и победи на всяко възможно поле на реализация. Давайте старт на важни за вас проекти, бъдете смели и усетете своя полет. Потърсете артистично изразяване, пробвайте нещо ново и вълнуващо. Проведете оня отдавна отлаган разговор. Ще усещате онова невидимо рамо, от което имате нужда, за да получите допълнителен прилив на увереност, сила и енергия. Това е денят на големия boost.


Според астролозите големият късмет може да дойде и от друга страна - романтиката. Една връзка може да стане сериозна. Или пък приятелство да прерасне в нещо повече. Който има очаквания за специално предложение, като нищо ще го получи.


Американските астролози съветват: възползвайте се максимално от 28 януари и трите дни преди и след него, понеже периодът на щастие и късмет прелива в започващия на 30-31 януари първи за годината Ретрограден Меркурий.


За него нали знаете: не е добро време за пазаруване на техника, за караници, за подписване на важни документи или за водене на дела. Но е период от 3 седмици, в който можете да се върнете към човек или проект от миналото или те ще ви намерят, да завършите нещо недовършено, да откриете друго, което отдавна търсите, да се сдобрите с някого или да направите мост между партньори.


Бъдете щастливи!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне