Свързани новини

13.01.2021 13:22

Гледаме сериал за Най-загадъчните съкровища в света

Видян 2409 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Най-загадъчните съкровища в света стартира от 9 февруари, всеки вторник, 23.00 ч. по History SD & HD. Братята Рик и Марти Лагина си вземат кратка почивка от „Проклятието на остров Оук“, за да водят нова поредица, посветена на някои от най-големите и най-загадъчни съкровищата в света – от прословутите изгубени съкровища на пирати като Черната брада и Жан Лафит и бандити като Джеси Джеймс и Бъч Касиди до златото на ацтеките и потънали кораби със съкровища. Тази премиерна поредица представя в дълбочина търсенето на съкровища навсякъде по света, разкривайки невероятни нови подробности и улики от минали разследвания и търсения.Част от „Зима на мистериите“ по HISTORY. Най-големите исторически загадки с Лорънс Фишбърн продължава, всяка сряда, 22.00 ч. Поредицата „Най-големите исторически загадки“, водена от Лорънс Фишбърн, продължава да разследва някои от най-известните съвременни исторически мистерии и да провокира представите ни и всичко, което знаем за тях досега. През февруари ще научим повече за последното издирване на Д. Б. Купър - експертът Ерик Юлис е прекарал повече от 7500 часа в разследване на загадъчното изчезване на Д. Б. Купър и смята, че е открил мястото, където Купър се е приземил след смелия си скок… Ще разберем и дали Джон Уилкс Бут е владеел и изкуството на бягството? Той е актьор, чиято най-известна роля е убиец на президент.


Възможно ли е да е избегнал правосъдието и да е живял дълго след убийството на Ейбрахам Линкълн? Не пропускайте да проследите и нова революционна експедиция към замръзналите морета, която търси изгубения кораб на Шакълтън. "Ендюранс" е знаменит колкото "Титаник", но остава в неизвестност след повече от 100 години… В специален епизод „В търсене на Хитлер: Последна глава“ Боб Беър се завръща във военния контролен център, за да разследва истинския обхват на плановете на Хитлер за Четвърти райх. Той изучава как нацистите са се инфилтрирали и насочили конкретно към Америка след Втората световна война. В три сезона на „В търсене на Хитлер“ разследването на Боб Беър доказа без сянка на съмнение, че Хитлер би могъл да избяга успешно от Германия след войната и да покрие следите си в Южна Америка. Но разследването доведе и до още по-неочаквано откритие – потресаващи доказателства, че в Южна Америка набира сили Четвърти Райх с една основна цел – разрушителна атака на Съединените щати… Боб ще се задълбочи в тези нови данни, връщайки се отново към ключови моменти от своето разследване, за да


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне