Свързани новини

12.01.2021 15:03

bTV със специално студио за встъпването в длъжност на Джо Байдън

Видян 1971 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Директни включвания от Вашингтон, експертни коментари, любопитни факти и ексклузивни интервюта ще предложи на зрителите bTV в специалното студио „46-ият президент на САЩ“, посветено на встъпването в длъжност на новоизбрания американски държавен глава Джо Байдън. То ще започне в 18:00 ч. на 20 януари, а негови водещи ще бъдат журналистите Иван Георгиев и Светослав Иванов.


Близо три месеца след оспорваната битка срещу Доналд Тръмп, целият свят очаква речта на новия американски президент, която ще зададе тона на световните събития за следващите 4 години. Според конституцията на САЩ новият президентски мандат започва на обяд на 20 януари с церемония по встъпване в длъжност, която включва и клетва от 35 думи пред председателя на Върховния съд.


Ефирът и онлайн платформите на bTV Media Group ще дадат възможност на всички да проследят събитието с преки включвания от Вашингтон на Теодора Трифонова и Ясен Дараков. Контекста ще коментират авторитетни експерти и гости, които ще осигурят присъствие на всички гледни точки и ще обяснят спецификите на церемониала. Дотогава, международната редакция на bTV Новините ще продължи да отразява в детайл работата на преходния екип на Джо Байдън, както и любопитните новини около последните дни на Доналд Тръмп в Белия дом. Зрителите и потребителите ще имат достъп до най-важното по всяко време в специалната секция - httpsbtvnovinite.bg/46president.


През ноември bTV Новините проследи отблизо изборите в САЩ, а зрителите определиха редакцията като най-достоверен източник на международни новини – според 49,6% от всички анкетирани в национално проучване на „Маркет линкс“, проведено през октомври 2020 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Рубен Аморим

Аморим е новият фаворит за наследник на Клоп

След като вчера излезе информация, че ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния