Свързани новини

29.12.2020 13:13

Мирей Матийо идва в България през октомври

Видян 1505 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Концертът на грандамата на френския шансон Мирей Матийо в България ще се проведе на 31 октомври 2021 г. в първа зала на НДК. Поради наложената промяна в датата на събитието, всички билети, закупени до момента, важат без необходимост от презаверяване.  При желание на някой от феновете на френската звезда да върне билета си, това може да се случи до 10 януари 2021.


След тази дата сумата по закупените вече билети няма да може да бъде възстановена. По-рано тази година мениджмънтът на Мирей Матийо и организаторите от BLUEPLAN решиха да отложат концерта у нас. Поради безпрецедентната ситуация във Франция и целия свят, както и  загрижеността на всички страни, участващи в подготовката и реализирането на събитието, се наложи то да бъде изместено за следващата година. Желанието на организаторите е да поднесат едно незабравимо изживяване на всички фенове на Мирей Матийо в пълния му блясък и мащаб. В този момент обаче подготовката е възпрепятствана от невъзможността да се провеждат концерти от международен ранг поради намаляването на капацитета на залите и риска от разпространението на коронавирус (COVID-19).


Настоящата ситуация изисква разумни действия и поемане на отговорност към публиката, защото най-важна е безопасността и спокойното провеждане на събитието. Феновете на френската звезда ще могат да се насладят на изпълненията ѝ на 31 октомври 2021 г. в зала 1 на НДК, когато се очаква ситуацията с пандемията да се успокои. За повече информация следете Фейсбук страницата на събитието, както и новините на www.eventim.bg. „Врабчето от Авиньон“, както е наричана още Матийо, е изпяла над 1200 песни на 8 езика и продава над 200 милиона албума. През годините изпълнява дуети с Шарл Азнавур, Клод Франсоа, Джони Холидей, Пол Анка, Силви Вартан и Хулио Иглесиас.  Въпреки че често е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на