Свързани новини

04.12.2020 15:52

Черешката на тортата сервира смях и много настроение

Видян 1422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Петнадесети сезон на „Черешката на тортата” ще поднесе на зрителите много вкусотии, интересни гости и домакини и още по-интересни вечери. Доайенът на доброто обслужване шеф Иван Манчев влиза в играта, защото няма само да раздава плакети, но и ще поставя оценки на домакините. В първата седмица от този сезон на „Черешката на тортата” ще има много храна за очите и храна за размисъл.


Начало на кулинарната битка ще постави ливанската принцеса и инфлуенсър Джейми Елиас, която ще опита да възхити гостите си с традиционна четиристепенна ливанска вечеря, но ще бъде силно изненадана от седмичната задача, която ще постави шеф Манчев. Стресът ще е много голям – Джейми ще има нужда от помощ в кухнята, а гостите ще я притиснат до стената с въпроси относно храната. А какво ще ги шокира преди началото на вечерята?


Втори кулинарния курс ще зададе близкоизточният баш майстор Башар Рахал. Сценарият при него ще е във френски стил, а всичко в кухнята ще бъде приготвено с много положителна енергия, страст и вдъхновение. Ястия ще има за всеки от сърце, защото крайната цел е втори плакет в личната колекция на актьора.


Трети на кулинарния подиум излиза репортерът в свободна категория Боби Ваклинов. Готвенето ще е на живот и смърт, а устремът към първото място ще премине през македонски специалитети с китайски привкус. Десертът ще отведе гостите на следваща географска ширина, а изненадите за тях няма да спрат до тук.


Жената с мисия да създава красота – бижутерът и художник Искра Георгиева, слага престилката в четвъртък. Тя ще заложи на вегетарианско меню, а ювелирна точност няма да ѝ липсва нито в кухнята, нито в сервирането. Искра ще опита да върне гостите в детството с десерт, който ще ги възхити.


Мултифункционалното момиче Ваня Щерева ще има нестандартна идея за поднасянето на вечерята в края на седмицата, а менюто ще бъде кратко и ясно. Перфекционизмът и отношението към детайла в кухнята на домакинята също ще бъдат на високо ниво. Домакинята ще се опита да изненада гостите, но и те ще ѝ спретнат номер, който да я развесели.


Как ще се справят участниците със задачата на шеф Манчев и кой от тях ще заслужи най-много точки от него и от гостите си, гледайте в новите епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец