01/02

Свързани новини

16.11.2020 13:12

Елена Сиракова представя албум и ново видео

Видян 1077 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази странна и доста трудна за българските артисти 2020 година за певицата Елена Сиракова е наситена с много важни и вълнуващи събития. В нея тя стана един от четиримата финалисти в тазгодишното издание на “Гласът на България”, изнесе няколко изцяло авторски концерта и подгря един от концертите на Графа на стадион “Юнак” със свои песни. Преди месец Белослава избра именно нея да бъде младият артист, когото да представи в акустичния си лайв в предаването “БГ Версия”, а сега през ноември Елена Сиракова представя дебютния си мини албум


“ГАЛАКТИКИ”. Пилотният сингъл от него се казва “[08:20] ТИ СИ” и излиза с динамично танцово видео с препратки към “Матрицата” и виртуалната реалност. Продукцията е подкрепена от Sony Bulgaria и във видеото са използвани актуални аудио продукти, снабдени с най-новите технологии на компанията. Режисьор на клипа е Бианка Хинова, зад камерата е един от най-добрите български оператори - Александър Станишев, а монтажът е дело на Десислава Петрова.


Когато написва “ТИ СИ”, Елена знае, че точно Trombobby е човекът, който трябва да направи аранжимента. Тя му изпраща демо-запис на идеята си и още на следващия ден получава от него аранжимент, в който тя се влюбва от първо слушане. След този успешен старт, двамата само за месец създават и другите 5 парчета от “ГАЛАКТИКИ”.


Албумът е реализиран със съдействието на Национален фонд “Култура”, програма “Творчески инициативи” и съдържа шест песни по текст и музика на Елена Сиракова, аранжиментите са на Божидар Василев - Trombobby, а мастерингът е дело на Юлиан Янев JJ Mastering Studio.


Връзка към видеото и албума в YouTube:


http://bit.ly/elenagalaktiki


фотографии: Любов Череш



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата