29.04.2009 14:15

Печалбата на France Telecom за тримесечието се сви с 4,4%

Видян 1261 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Третата по-големина телекомуникационна компания в Европа France Telecom SA сви печалбата си за първото тримесечие на 2009 г. с 4,4% заради разходите направени за закупуването на програмно оборудване за предоставяне на телевизионни услуги във Франция, съобщава агенция "Блумбърг".


Показателят EBITDA се е понижил до 4,3 милиарда евро в сравнение с 4,63 милиарда за януари-март 2008 г. Анкетираните от "Блумбърг" анализатори очакват по-малко съкращаване на EBITDA до 4,45милиарда евро. Приходите на компанията са спаднали с 2,6% до 12,69 милиарда евро. France Telecom промени метода за представяне на отчетността: сега се прави разбивка по страни и региони, а не както бе по-рано по направления на дейността. Резултатите от тримесечието "демонстрират устойчивостта на телекомуникационния отрасъл като цяло и на компанията в частност", отбеляза главният финансов директор на France Telecom Жерве Пелисьо. Акциите на компанията са поевтинели от началото на годината с 18%. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей