Надменно обслужване е най-лошото, което може да си пожелае едно заведение, особено в случай, че не е единствено в София. Когато от другата страна на Св. Седмочисленици има много по-добра сладоледчийница, а Gelateria Naturale е на 300 м по Шишман, неприятният стил на сервиз в Gelato di Natura е губеща тактика. Особено, когато се изнасят неискани лекции на клиентите, а думите в тях бая се разминават с истинските истории. На джандуята например. За сведение на тамошните кадри ще споменем, че на всяка крачка в София джандуя с лопата да я ринеш, а някъде – примерно в Gelato e latte е и наистина добра. Друг път ще разказваме историята на този крем. Понеже ще питате: остави романтиката - а става ли сладоледът. Ами някои видове – да, но други – твърдо НЕ. Най-скъпият – Кето Джандуя, е гОла вода. Опитахме и гарантираме. Понеже явно не върви, колкото и пъти да кажете, че ви стига да ви пълнят кофичката/фунийката, няма да ви чуят. И горчиво ще съжалявате. Като нас.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Гигантът в производството на строителни ...
бТВ Синема 28 април 21:00ч.
Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит
- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?
– Никаква, след 30 секунди всичко е готово.
Днес ще имате повече служебни задължения от