Свързани новини

18.09.2020 13:33

Йогата Илиян Стефанов ще защитава мястото си във Фермата

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от най-калените участници във „Фермата“ 6 ще се бори да остане в шоуто, след като бе номиниран за първи дуелист от фермера на седмицата Милена. Илиян Стефанов ще излезе на Арената в събота вечер срещу избран от него опонент, чието име ще съобщи в петък вечер. С имунитет от дуел успяха да се сдобият двама от мъжете – Мирослав Трайчевски, който получи  контузия след падане от строителното скеле и Йордан Белев, който победи в седмичната битка за имунитет.


„От момента, в който ме избрахте за фермер, знаех кого ще номинирам, защото искам интересен двубой. За мен от самото начало е любопитен Илиян, тъй като има високо мнение за духа и тялото си. Убедена съм, че няма да избере слаб противник, а ще предпочете най-силния мъж в стопанството“, мотивира избора си адвокатката от Пловдив. В решението й останалите мъже заподозряха стратегия за разчистване на силните играчи от силния пол.


По време на управлението на работата във фермата, Милена успя да си навлече гнева на ратаите Ангел и Дана, както и критики от страна на Надежда. Пчеларката от Нови Хан се противопостави на опитите й да раздели участниците на лагери и директно я обвини, че не се справя с ролята си на домакиня на стопанството. Групата пострада от нова парична санкция, заради поредно нарушение на Ангел, който не спази реда за хранене на животните. С 50 лева по-нисък бюджет Милена напазарува хранителни продукти като сладолед и бира - избор, който не допадна на част от фермерите.


В сряда вечер строителният предприемач Мирослав падна при строежа на лятната къща и контузи сериозно коленете и глезените си. След обстоен лекарски преглед стана ясно, че има оток, тежко възпаление на мускулите и наранена става. Медиците са изтеглили от крака му три спринцовки с течност и са му поставили стабилизираща лонгета - гипсова шина, покрита с бинт. В следващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, за да му направят изследване с ядрено-магнитен резонанс. Дотогава Миро ще остане на специален режим във „Фермата“- няма да натоварва крака си и ще получи имунитет от дуел.


Докато лежи с гипсиран крак, участникът от Северна Македония си спечели симпатиите на зрители и участници, изказвайки се в защита на страната ни. „Когато един човек от Македония поживее в България, осъзнава, че тук настроенията към нас, македонците, са много по-различни от тези, за които се говори в страната ни. Виж как мен ме приемате“, разказа с благодарност Мирослав.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на