Свързани новини

16.09.2020 14:00

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се нарежда сред топ 10% в света

Видян 2278 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско беше награден с Travelers’ Choice Award® от Tripadvisor за 8-ма поредна година. Престижната класация на един от най-големите туристически сайтове включва хотели, които успяват да поддържат отлична оценка и ревюта от своите гости от цял свят. Милионите отзиви в Tripadvisor са поставили Кемпински Хотел Гранд Арена Банско в ТОП 10% в целия свят.


Наскоро хотелът беше отличен и с наградата "Most Wanted" от Hotels.com, част от Expedia Group, която включва над 325 000 хотела в цял свят. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е постигнал изключителната оценка от 9,4 от 10.


Генералният мениджър на хотела Кристиян Руге коментира: ,,Щастливи сме да получим толкова ценни отличия за гостоприемство, тъй като те са знак на признателност от страна на гостите за постоянните ни старания. Решени сме да продължим да предоставя безупречно обслужване и запомнящи се преживявания на своите посетители”.


Ако искате да се възползвате от специалните предложения за настаняване в хотела, моля посетете https://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/special-offers/


или се свържете с отдел Резервации на +359 749 88888 или на reservations.grandarena@kempinski.com.


За да разгледате отзивите на TripAdvisor за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, моля, посетете: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g318870-d551018-Reviews-Kempinski_Hotel_Grand_Arena-Bansko_Blagoevgrad_Province.html



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей