01/02

Свързани новини

08.09.2020 11:32

Папараци – ново 20! стартира на 20 септември

Видян 1348 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 20 септември в ефир на bTV стартира първият по рода си комедиен таблоид у нас – „Папараци – ново 20!“. Уникалното шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас ще постави родните звезди отново в центъра на вниманието, но гледната точка този път ще бъде различна и…хумористична.   


В изцяло новото собствено студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова. Тя е подготвила специална селекция от „20-те въпроса на Мария Игнатова“, които ще бъдат в основата на нейните срещи-разговори с гостите й. Чаровната водеща обещава да разкрие тайните на звездите, но по един непринуден и приятелски откровен начин.


Актьорът Даниел Пеев – Дънди е най-уникалното „ново 20“ в комедийния таблоид. Основната задача на ко-водещия е да изненадва Мария всеки път и да даде още един поглед към госта в студиото. Дънди ще бъде всичко, което се налага да бъде в предаването – роля, която той с усмивка и чувство за хумор е готов да изпълнява.   


Дънди ще има и своя рубрика в специалното дигитално съдържание на „Папараци – ново 20!“ в сайта btv.bg. Той ще дава съвети на хората как да се справят със светския живот, например. В интернет пространството феновете на шоуто ще могат да гледат още популярната рубрика – “Hate park”и специалните срещи на Бети Методиева с гост звездите преди и след участието им в „Папараци – ново 20!“


Хитовата рубрика „Мирон става ВИП“ ще продължи да бъде основен акцент в „Папараци – ново 20!“. Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския елит, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални.


Продуцент на „Папараци – ново 20!” е Междинна станция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху