Свързани новини

02.09.2020 10:22

Синтетичният вит.С и другите лекарства, често и ваксините, не вършат работа като ядките, плодовете и ароматните масла срещу грип

Видян 2243 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако усетим симптоми на грип, не чаят, не медът и не лекарствата са първото, към което да посегнем, твърдят руските лекари, както ще разберете в днешния ни лайфхак. Д-р Марина Анисимова, която е специалист по респираторните заболявания и сезонните вируси, е категорична, че синтетичният витамин С на хапчета или разтворими таблети, е абсолютно неефективен - той не се усвоява - влиза и излиза от организма без следа. Не е добре от първия момент с аспирин, прахчета, капки за нос да се противодейства на симптомите, защото те са защита на организма - и вдигането на температурата и останалите. Чаят също не е добро решение - той вдига още температурата на тялото, а натоварва и сърцето, особено в комбинация с мед, която пък сама по себе си е вредна, а според някои лекари - дори може да бъде канцерогенна. Ако искаме естествен витамин С, тя препоръчва пресен сок от лимони, а вместо хляб и сирене, както сме свикнали, да приемаме повече ядки и плодове. Оказва се, че най-полезното за неутрализиране на заразата е да се яде овес.


Според  д-р Роман Анютин цялата фармация воже да бъде заменена от инхалации с ароматни масла, начело с евкалипт. Още по-добре, ако те са в комбинация. Те имат естествено антибактериално и противовирусно действие, доказва ученият.


Тъй като много негови колеги не са убедени, че противогрипните ваксини също са решение, като според немалко от тях през втората половина на сезона - след март, много от тях спират да поддържат имунитета, поради мутациите на вирусите, екип на университета в щата Джорджия, САЩ, съобщиха за невероятно откритие. Те са направили универсална ваксина, категоричен е Баджонг Ванг, който е част от колектива.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на