Свързани новини

08.08.2020 16:08

Марс ни тресе яко до 23 април догодина

Видян 9529 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес започва решителният период на Марс в Овен (където е луната сега) – огън в огън, като имаме един месец да се подготвим за неговото завихряне на страсти, конфликти и вражди, което ще наблюдаваме навръх революционната дата 9 септември. Тогава войнстващата планета, която пречи на всичко и на всички, когато тръгне на обратно, става ретроградна. Знак за събаряне, разрушение, противопоставяне, бунт, разпад, късане на връзки.


Още по-неприятното е, че тази картина ще се комбинира с ретроградността на двете други най-силни планети. Юпитер – господарят на късмета, наградите, признанието, до 13 септември също е ретроградна и то в друг рогат и опак знак – Козирога. Сатурн, който доминира властта и тайните, също е ретрограден чак до 29 септември. Само напомняме, за да разбере какво виждаме покрай това обратно движение – той е в тази позиция от 11 май. Винаги астролозите дават 3-5 дни толеранс за навлизане и излизане на планетата от позициите й. Какво се случи тогава? На 7 май започнаха разкритията на Васил Божков за властта, които размътиха, с последвалите записи, снимки, акции и протести обстановката на фалшива стабилност у нас.


Недобрите новини не спират дотук. Защото още другата седмица – официално на 15 август, ретрограден става и мощният господар на промените Уран. През септември той също е в опозиция, като остава в насрещното ни движение чак до 14 януари.


Другите крайни и важни планети – Нептун и Плутон също ще изкарат септември ретроградно – те вече се движат обратно – съответно до 29 ноември и 5 октомври.


Шест от 8 ретроградни планети явно не стигат, защото към ретроградната компания, след като от нея отпаднат Юпитер и Сатурн, влиза друг важен играч – покровителят на търговците, градците, пътешествениците и творците Меркурий. Той също има дарбата да обърква всичко. Периодът на опозицията му е 14 октомври – 4 ноември.


Понеже говорим за бунтовния Марс, нека да кажем какво препоръчват астролозите  - периодът е лош за ремонти от всякакъв вид и характер, налива масло в огъня на конфликтите, не трябва да се правят операции.


Най-неприятното е, че работата не приключва с края на ретроградността на Марс на 14 ноември. Както още на 6 май предупреди може би най-влиятелният бг астролог Мира Кунева пред 19 минути, чак 23 април 2021 г. е

 


продължи >>

Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.