01/04

Свързани новини

20.07.2020 14:48

Циганско проклятие и скандал с Горбачова съсипват клана Брежневи и $50 млн. наследство

Видян 10480 пъти | Коментари 1
Гласували 6 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

              Една циганска клетва превръща семейството Брежневи, начело на червената империя СССР - най-голямата държава в историята на света, в затворници и пациенти на лудници, разорени и много болни хора. С трима официални съпрузи дъщерята на държавния глава (1960-1982 г.) и шеф на компартията (1964-1982) Леонид Брежнев - Галина, е ненаситна за две неща - любовници и диаманти. Двете й страсти се преплитат и водят до ужасяващото проклятие, което и до днес - почти 40 години по-късно, преследва клана.


ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Години наред принцесата на червената империя е влюбена в балетиста с първа съпруга - световноизвестната балетна прима Майя Плисецкая - Марис Лиепа. Галя е на всеки негов спектакъл в Большой театр, където го премества от родната му Латвия, осигурява му съветския Оскар - Ленинска премия, подплатена с огромни за онази епоха пари, както и върховната титла в арта Народен артист на Съветския съюз. Стават любовници, въпреки втория му брак и двете негови малки деца - Андрис и Илзе - бъдещи балетни суперзвезди като татко си. Галина даже забременява от него, въпреки че е над 40-годишна и много иска да роди детето, което при медицината от началото на 70-те години е огромен риск. Но прибалтиецът, като истински северняк, е непреклонен - не смята да напусне семейството си. Следва аборт.

За да я утеши, таткото император й устройва уж случайна среща на тържество в Дома на архитектите с напет офицер - 9 години по-млад от нея, когото предварително е одобрил като кандидатура, предложена от най-добрия приятел на вожда - вътрешния министър Шолоков. Сватбата е осъществена, зетят получава генералски пагони, става заместник-министър, а после и първи-заместник-министър на вътрешните работи. А госпожа министершата и Галина Брежнева стават най-добри приятелки и споделят обща страст - към диамантите.

След като се запалва и става колекционерка на скъпоценните камъни, на които необятната страна е супер богата, принцесата, която иска да бъде първа във всичко, решава да победи в тази конкуренция  другите събирачки на изящни бижута. Тя е решена на всичко, за да успее. Дори на престъпление. Понеже не може сама да го извърши, свързва двете си слабости - мъжете и диамантите в едно. Залюбва се с популярния по онова време цигански певец Борис Буряце и му възлага мисията да й поднесе най-бляскавите скъпоценности в страната.

Той организира авери и скоро, в държавата с почти нулева престъпност става серия от грабежи на безценни ювелирни съкровища. При това не на улицата или в обикновени домове. А в кооперациите на супер елита


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.07.2020 16:23

    ългарският народ дължи на Леонид Брежнев благодарност за безкористната помощ! Какво щяха да крадат дерьмократите и мутрите ако НРБ не беше просперираща държава?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни