Свързани новини

14.07.2020 11:17

US посланикът е в Министерския съвет

Видян 5841 пъти | Коментари 10
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Пocлaникът нa Cъeдинeнитe aмeрикaнcки щaти в Бългaрия Хeрo Муcтaфa ce нaмирa в cгрaдaтa нa Миниcтeрcкия cъвeт, съобщава Либeртa.

Припoмнямe, чe вчeрa посолството на САЩ у нас подкрепи хилядите българи, търсещи основните си човешки права чрез антиправителствените протести в редица градове у нас.


 "Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона", се казва в позиция на посолството.


Прочитът на Геше е, че САЩ подкрепя действията му. В същото време в нея се изразява подкрепа за продължаващите вече пети пореден ден протестите в страната, чиито основни искания  са оставка на правителството и на главния прокурор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Чичо САМ обича робите си 15.07.2020 19:45

    Вашингтон: Спрете незабавно строежа на "Балкански поток" Америка заплашва със санкции компаниите, които изграждат новите руски газопроводи в Северна и Южна Европа https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/vashington-sprete-nezabavno-stroezha-na-balkanski-potok

  • 009 Чурулиг Марийкин 15.07.2020 16:52

    Амбасадата се опитва да дава наклон на протестите и просто споделя някои азбучни истини, като "гражданите имат право да протестират"!!! Горе- долу все едно, че казва "слънцето все още изгрява от изток" !!! В Сатанинските Античовешки Щати хора са прагматични - щом човека е вече неудобен и им трупа негативи с радост ще му бият шута и ще потърсят следващ клиент, за благото на мИриканската демокрация !!! Това ще се случи и с Булгаристан, най-бедната и най-корумпирана страна в Европа. В интерес на истината, това е Гърция на стероиди !!! Слава Американу !!! Героям слава !!!

  • 008 До боклуците от безвремието в Булгаристан 15.07.2020 16:50

    Не понял? Това проекти на Сатанинските Античовешки Щати ли са, че да ги спират? Цитираната дописка е от 10 януари тази година, а днес сме 15 юли 2020 г. Е, можеха да не чакат Херо-инята да им даде тон. Все пак сме в едно семейство и пеем оди на радостта, а не сме все още щат на Сатанинските Античовешки Щати !!! Май се оказа, че Оранжевия като гушна кашето и ритна тиквето !!!

  • 007 Anonimen 14.07.2020 22:27

    002 Европата е обединена на ужким. Нали не сте забравили реакцията на Германия към Италия и Испания в пика на Ковид-паниката.Веднага лъсна мно-о-го обединяващото "всеки за себе си".ЕС работи за Германия и световното задкулисие, за другите - трохи от софрата.Вижте внимателно кой лобира за европейските чиновничета.

  • 006 Anonimen 14.07.2020 20:04

    Какво ще се случи след срещата на Генерал-губернаторката на подмандатната територия и главатарят на компрадорската туземна колониална администрация?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог