Свързани новини

16.06.2020 13:38

Късметът се обръща с Ретроградния Меркурий, комуто не е вървяло – ще потръгне

Видян 3654 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Заради Алена, онази гадателка с харизмата, дето ни пази, имаме създадена превратна представа за Ретроградния Меркурий. Това не е само игра на думи. Трябва да се знае, че в астрологията нищо не е еднозначно. Не е само лошо. Напротив, може да се окаже за много добро.



Ретроградните планети обръщат късмета. Особено Меркурий, който е знакът на търговците и крадците, на хазарта и шанса. Да, на когото е вървяло, от 17 юни до 12 юли и в няколкото дни след това ще има забавяния, загуби, неразбирателства. Но, комуто не са се получавали нещата, има голям шанс сега да се оправят.



Какво имаме предвид?



В областта на финансите е възможно да ви върнат отдавна дадени назаем пари. Дори да е намалена не с колкото трябва – 28%, а само с 10 на сто от старите сметки към Топлофикация, пак не е зле да ви върнат добра сума. Но важи също за пари, предоставени на приятели и познати. Или за задължения към бизнеса ви от други фирми. Възможно е също да сте си казвали от началото на годината – как е възможно да ви се събере толкова негатив на едно място, а точно в периода на Ретроградния Меркурий картината да се проясни и да започне да се връща към нормалното състояние преди кризата. Например да ви звънне стар партньор, който да ви предложи нещо ново, да ви върнат на старата работа или да ви дадат повишението, което вече бяхте отписали, че някога ще се случи.



В областта на чувствата не се изненадвайте, ако ви звънне с извинение или за изясняване на временно прекъснати отношения някой човек, който като приятел или повече е важен за вас – ще се окаже, че взаимната обида е била развален телефон или недоразбиране, а клетвите за вечна вражда се обръщат. Думата „никога”, също като думата „винаги”, рядко се оказва реалистична. Много е вероятно да се свърже с вас и старо гадже, което има нови планове за вас.



Някой от вашето минало със сигурност ще мине през живота ви, както луната ще мине през слънцето в деня на затъмнението – 21 юни между 8 и 10 часа. Затъмнение с 5 ретроградни планети, което не е никак шега работа
. Но повече по тая тема ще пишем в понеделник.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и