Свързани новини

30.05.2020 17:35

Меркурий в Рак: внимание

Видян 2457 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Астро - прогноза за 30 май, събота.


Здравейте, Астро - приятели!


#Меркурий - планетата на мисълта и говора вече започна транзита си в знак #Рак!


Тук той ще се задържи по-дълго време:


от 25 май - до 5 август


защото ще направи и #ретроградното си движение -


от 18 юни - до 12 юли.


 Когато мисълта и думите са в чувствителния Рак, по-голямата част от реакциите ще бъдат филтрирани през нашите емоции. Семейството и комуникацията в него ще бъдат стожера или "препъни камъчето". Меркурий в този си транзит ще направи много интересни конфигурации, за които, разбира се, ще Ви информирам допълнително.


Това, което трябва да знаем, е, че ще бъде необходимо да намерим възможно най- добрата зона на стабилност и сигурност за нас и семейството ни.


Семейство, родина и патриотизмът ще са с решаващо значение при вземането на решения и изявите ни.


В този период "пътеките" ще са емоционални и по-често ще започват или приключват от (в) нашия дом. Пак там - ще намираме сигурността, от която толкова много ще имаме нужда.


Да дадем и да получим #закрила.


 Както днес, така и следващите 2 - 3 дни ще пускам заедно с дневните прогнози и по няколко думи за Меркурий в Рак, които, надявам се, ще са интересни за Вас.


 Днес с #Луна в знак #Дева, важните неща са работа и здраве. Аналитичността и последователността, също са качества на този знак и в такъв момент ще ни бъдат добър съветник и приятел.


Ще имаме нужда от разумен анализ и подход, защото от хармоничния аспект (120*) с #Уран неочаквано (внезапно) може да се появят идеи, бизнес възможности (10- дом) или работни казуси за разрешаване и ще е необходимо да реагираме трезво и рационално.


Днес всички лични (бързи) планети са в напрегнати конфигурации, което ще акумулира голяма доза напрежение. Важното е да не се поддаваме на провокации и да не взимаме прибързани и необмислени решения.


Във физически план тези аспекти може да се усетят като общо неразположение, нервност, болки в корема. Затова е добре храната да е по-малко, по- лека и здравословна.


Силови тренировки или по- голямо физическо натоварване биха разтоварили огнената ни енергия, ако усетим, че ни идва в повече.


Денят е благоприятен за срещи с приятели, особено спонтанни или импровизирани", пише Джина Василева, сестра на легендарния астролог Иван Станчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.