Свързани новини

07.04.2020 13:12

Гледаме Имало едно време в Холивуд по HBO GO

Видян 2497 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 През този месец HBO е подготвил 11 заглавия и кинохитове, които заслужават да бъдат отличени сред часовете съдържание в стрийминг платформата HBO GO. Вече е достъпен за гледане реверансът на Тарантино към уестърн жанра, а именно „Имало едно време…в Холивуд“, както и два пълни сезона за binge-watch на гангстерската мотоциклетна драма „Маите, Южна Калифорния“. Джоди Комър и Сандра О се завръщат в третия сезон на „Убивайки Ийв“ под режисурата на двете изключително талантливи дами Фийби Уолър-Бридж и Вики Джоунс. Същите две дами, вече в колаборация с HBO стоят и зад новото ни предложения „Бягай“, което държи сюжета и вниманието в задъханото темпо на главните герои.


Свръхестествената линия има продължение в три сериала, първият от които е комедийната поредица за вампири „Какво правим в сенките“. Базиран на света от едноименния филм от 2014 г. сериалът успява да извади сюжета от преекспонирания жанр и да ви накара да се смеете. В другото ни ново предложение „Ужаси в града на ангелите"  ще видим Натали Дормар (Марджъри Тирел от „Игра на тронове“) във водеща роля, а един от най-гледаните сериали в платформата ни за миналата година „ Русалка“ се завръща с трети сезон за радост на по-младите сред феновете ни. След средата на месеца ще можем да се насладим на Кейт Бланшет - звездата в лимитирания сериал "Мисис Америка", който разказва истинската история на няколко жени, които стоят в основата за движението за равни права с мъжете.


Не на последно място по очаквания е и новият пълнометражен оригинален филм на HBO „Лошо образование“, на чело на чийто впечатляващ състав е Хю Джакман. Драмата, базирана на истински случай разследва схема за корупция в държавни гимназии в щатите.  Кои са топ-сериалите на месеца: "Маите, Южна Калифорния" I & II-  криминалната драма е с участието на Дж Д Пардо, Клейтън Карденас, Сара Болгър, Майкър Ирби. „Маите, Южна Калифорния“ е следващата част на сагата, започнала със „Синове на анархията“ Действието се развива след времето на Джакс Телър, а Есекиел „Ес“ Рейес тъкмо е излязъл от затвора и изпратен в градче в Южна Калифорния на границата с Мексико. Ес е талантливият син на гордо латино семейство и някогашно „ момче Американската му мечта обаче е покосена от насилието,


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак