Свързани новини

06.04.2020 09:25

Как да прочистим стилно гардероба си: какво правим с времето в карантина

Видян 3308 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Онова, за което на малцина им остава време в реалния живот, а което е супер наложително предвид окончателното затопляне на времето тази седмица - очакваме 20 градуса в петък и за уикенда, е прочистването на гардероба, освен смяната на есенно-зимния с пролетно летния. Как да го направим умно, елегантно и стилно - за това говорим днес. Това е нашият лайфхак 2 за оползотворяване, а не губене на времето вкъщи в карантина, след като сме изгледали всички филми, прочели сме всички книги и сме се разходили виртуално из всички музеи. 

Малцина са онези, които лесно прежалват дрехи. Но това не трябва да се прави с порив и емоционално, а рационално. И на практика е доста просто. Много е важно да се има предвид, че излишни неща в гардероба, тоест плачещи за отстраняване, не са задължително по-старите неща, а са онези, които не се връзват в ансамбъл. Имате достатъчно време, за да извадите безценните си притежания, да ги пръснете по спалнята и да прецените кое с кое върви добре, как се комбинират. Във време на криза, каквото ни очаква, модата винаги се връща при така наречените бейсикс - базови, преведено на български - основни неща. Ако едни дънки са готини, дори да са от масов, а не от селективен бранд, те заслужават да останат в гардероба. Изобщо, брандовете ще отпаднат от тренда за известно време напред - поне година. Така, грижливо подреждайки една до друга "база",  ще оформите екипчета, аутфити или както искате да ги наречете. И не пропускайте да помислите с които обувки да ги комбинирате. Което не влезе в екипчетата, трябва да отиде в пликовете за елиминация.

В никакъв случай не изхвърляйте дрехите и обувките, които натъпчете във въпросните пликове. Ако нещата имат нужда от пране, направете го, положете ги в торбите, а после ги отнесете до най-близкия контейнер за облекла. Няма да ви натежи, пък и разходката с малкия товар ще изиграе ролята на фитнеса, който няма как да практикувате. Оттам те отиват до нуждаещи се хора.



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Данте Алегиери - Ад

Ново издание на Ад в превод на Кирил Кадийски

След поредицата български преводи на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови