02.03.2020 15:26

Спортни величия даряват трофеи за спасяването на храм Св. Александър Невски

Видян 2693 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-големите спортисти на България даряват свои трофеи за търг, който ще се проведе на Благотворителен бал на строителите и архитектите на 20-и март в хотел Маринела. Събитието е в помощ на катедралата “Св. Александър Невски” под патронажа на Светия Синод на Българската Православна Църква. Към каузата  се присъединиха Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Григор Димитров, Ники Михайлов, Стефка Костадинова, Кубрат и Тервел Пулеви, Благой Георгиев, Йордан Йовчев, националният отбор по художествена гимнастика, целият отбор „Левски“, отборът ни по борба и други...



На събитието ще присъстват епископ Герасим – главен секретар на Светия Синод, митрополит Антоний, като се очаква да дойде и главата на Българската православна църква Патриарх Неофит.
Храмът е сърцето и душата на София, а днес има спешна нужда от ремонт и реставрация. Започна дарителска кампания по всички възможни канали - чрез DMS номер 17 777 с текст NEVSKI  (цена 1 лв.), може да се извършват дарения и в най-голямата благотворителна платформа HelpKarma.com:
https://bg.helpkarma.com/campaign/za-velichieto-na-hrama-1071?fbclid=IwAR0Jn7XdNiXAiyDTHoLCL6G1jNW41DGsdtklNO1y85Rf5IgUNkyk7B0lpxY



Водещи на събитието ще бъдат певицата и актриса Йоана Драгнева и лицето на предаването на БНТ „Туризъм БГ“ Мирослав Димитров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец