13.02.2020 16:02

Театър на сетивата се завръща в София

Видян 696 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След успеха на първото издание на „Пътуване във Всичколената”, едно от най-атрактивните и харесвани представления на Театър на сетивата София, се завръща в нова версия и вече отвори врати за всички жители и гости на столицата, които биха искали да се потопят в едно несравнимо интерактивно преживяване, в чиито сценарий главните герои са самите те. Спектакълът, подходящ както за деца над 6-годишна възраст, така и за възрастни, поставя участниците в центъра на фантастичен сюжет, в който се ползват всички сетива и се развива както въображението и креативното мислене, така и качества като емпатия, приспособимост, умение за справяне в нетипична среда, комбинативност и аналитично мислене. Форматът е своеобразна алтернативна форма на образование, използващо учене чрез преживяване от първо лице.


„Пътуване във Всичколената” въвлична участниците в една вълшебна приказка, в която те са главните герои, а уникалните декори и фантастичните персонажи, които те ще срещнат ще ги пренесат в един напълно нов, сюрреалистичен свят. До Всичколената ще ви откара вълшебен кораб, който тръгва точно по график от уреченото място. Участниците трябва да минат през предизвикателства и да се справят с поставените от вълшебните жители на Всичколената задачи. Това е едно мистично приключение, което остава тайна до мига, в който прекрачите прага.


 


“Всичколената” е отворена за всички жадни за нови усещания ентусиасти, независимо от тяхната възраст, които искат да се завърнат към непосредствеността, чистотата и невинността на детството. „Пътуване във Всичколената” е покана да си припомним и съхраним вълшебната реалност на времето, в което сме били деца. „Пътуване във Всичколената“ 2020 вече претърпя своите първи спектакли, които бяха посрещнати изключително позитивно. Ето какво споделят първите участници: „Преоткривам света, който забравих, останал някъде в детството…Завръщане към Себе си.“, разказва вече пораснала дама.


„Незабравимо изживяване, което те пренася в друг магичен свят. Благодаря за прекрасната емоция.“, споделя малката Ралица. „Много различно преживяване, с много неочаквани изненади и усещания…. Позитивно преживяване, каращо те да излезеш от действителността и да попаднеш в една по-красива, отдавна забравена реалност.“, допълва Полина.Невероятно преживяване!... Като във филм на Дейвид Линч!“, пък разказва развълнувано друг пътешественик. Ако искате да станете част от вълшебния свят на Всичколената, можете да го направите през февруари и март. Корабът към Всичколената тръгва от ул. Спас Соколов 5 – бизнес сграда Интерпред Бояна в кв. Манастирски ливади. Преминаването през спектакъла е индивидуално, а местата са ограничени и се запълват много бързо затова е необходимо да се направи предварителна резервация на дата и час на www.sensorytheatresofia.com.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей