12.02.2020 11:45

Детектив Алекс Крос се завръща с Отвъд предела

Видян 1060 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В предградията на Вашингтон прокънтяват изстрели. Когато димът се вдига, на земята лежи простреляно ченге. Отмъщение, гангстерски удар или и двете? Медиите засипват полицейското управление с въпроси. Алекс Крос e назначен начело на разследването. Преди обаче детектив Крос да има възможност да мобилизира отряда си, вълна от масови убийства залива столицата. Покушенията са извършени с хирургическа прецизност, а всички жертви се оказват действащи престъпници. След теч на засекретена информация по случая отношенията между медиите и полицията се нажежават до червено. В участъците се прокрадват слухове за ченгета, които симпатизират на групата, отговорна за атаките. Наяве излизат стари вражди между колеги, неуредени сметки и добре пазени тайни. Алекс трябва да се довери на инстинктите си и да вземе нещата в свои ръце, преди столицата напълно да потъне в хаос и беззаконие.


Романът „Отвъд предела“ излиза на 18 февруари с печата на издателство „Хермес“. Откакто Джеймс Патерсън написва първия си роман, спечелил наградата „Едгар“ за дебют през 1977 г., от книгите му са продадени над 280 милиона екземпляра. Той е автор на някои от най-популярните криминални поредици, както и на няколко детско-юношески серии.


Днес Джеймс Патерсън е най-продаваният писател в световен мащаб и може да се похвали с невероятни постижения. Той влезе в рекордите на „Гинес“ с 31 романа с твърди корици, заели първа позиция в класацията на „Ню Йорк Таймс“, и общо 45 заглавия, попаднали в същата класация. Авторът заема шесто място в класацията на най-богатите знаменитости в света на авторитетното списание „Форбс“ и британския всекидневник „Индипендънт“. За разлика от повечето си успели колеги, основните доходи на Патерсън идват от продажбата на книги.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец