06.02.2020 16:02

Ива Екимова отбеляза Китайската нова година

Видян 1053 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Дни след настъпването на най-важния празник в китайския лунен календар Жени Калканджиева, Краси и Димитър Калайджиев от последния сезон на „Фермата”, Стефан А. Щерев, Павел Владимиров, журналистът Антон Стефанов, звездата от „Откраднат живот” – Гергана Стоянова, Милена Шаркова, Дони Чачова, Боряна Баташова, изкусният разказвач и пътешественик Маги Гигова, основателят на Банско Джаз Фест – д-р Емил Илиев, Посолството на Китайската народна република в България, представители на бизнеса, политиката и медиите подкрепиха благотворителна инициатива в помощ на бедстващите хора в провинция Ухан, засегнати от коронавирус. „Нашата страна е производител и износител на предпазни и санитарни консумативи, от които в момента има огромна и спешна нужда в Ухан. Ние можем да окажем съдействие и помощ на Китай за ограничаване на заразата сега, веднага. Затова искам да обява старта на национална кампания за спешно събиране на средства и закупуване на медицински и предпазни консумативи, които да се изпратят на бедстващите хора в провинция Ухан.” – заяви в приветственото си слово Влад Гицоайка, официален представител на Маутай за България и допълни, че информацията за набирателната сметка и събраните средства ще публикува ежедневно във фейсбук страницата и сайта на Маутай България https://moutai.bg. Той сподели разтърсващата история за пратка до бедстващия Ухан, преминала през множеството препятствия на спрени самолетни полети и осъществена с помощта на бизнес-партньори и части благодетели. Към гостите с благодарност се обърна и г-н Ян Дзиенцюн – политически съветник към Посолството на Китайската Народна Република в България. „От името на посолството и хората в засегнатите от коронавируса райони в Китай, бих искал да изкажа искрената си благодарност и уважение към приятелите от всички сфери на българското общество, присъстващи на това събитие. С вашата подкрепа работата по предотвратяване и контрол на епидемиите в Китай няма да бъде самотна борба, а дейност, в която всички ние ще сме обединени и заедно!” – подчерта съветникът и благодари специално на J&M България, за неуморните усилия и съпричастност. Танц на солидарността изпълниха три от преподавателките в Институт Конфуций, а вечерта бе потопена в екзотиката на най-мистериозната напитка в света – Маутай. Водещ на събитието беше Ива Екимова.


Посланиците на бранда от Nomadbarman Нели Димитрова и Александър Симеонов пресъздадоха културната интеграция между нациите под формата на коктейл, в който доминиращото присъствие на екзотичната напитка бе обвито в прегръдките на българската роза. Красиво допълнение към емоционалното събитие бе най-новата козметична линия Pure Gold на Dony Cosmetics, създадени на основата на розово масло и вода и  чисто злато. Огнената напитка на дипломацията Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен. Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата в огнения еликсир. В световен мащаб китайското байджу предизвика истински пазарен бум. В края на 2019-а година представителите на най-мистериозната азиатска напитка – Маутай се завърнаха от Китай с престижно признание.


J&M получи поредната наградата за „Най-активен дистрибутор”. Огненият елексир присъства на родния пазар от две години и вече получи втори приз за дистрибуция и популяризиране на китайската култура в България. Отличието бе връчено на официално събитие в Китай, където бяха поканени представители на бранда от цял свят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден