Свързани новини

09.01.2020 11:43

Излезе книга за феномена дядо Влайчо

Видян 1350 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ванга винаги е сочена за най-силния български феномен. Оказва се обаче, че историята помни човек, който я е надминавал – Дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско. Влайчо Жечев е може би съвсем непознат за по-младото поколение. Ала онези, които го помнят, вярват, че е най-великият пророк, който се е раждал по нашите земи. За неговите съдба, способности и чудодейства разказва най-новата книга на издателство „Милениум“ – „Чудото Дядо Влайчо“, която ще намерите на интригуващата цена от 8 лв.Влайчо Жечев е роден на 15 август 1894 г. Започва да получава видения още от малък и печели доверието на хората с предсказването на Първата световна война. По време и на двете големи войни много майки се стичат при него, за да научат съдбите на синовете си, които били на фронта. След Деветосептемврийския преврат през 1944 г. той е заточен в концентрационен лагер и прекарва повече от пет години в нечовешки условия. След като излиза на свобода започва да помага на хората безплатно и затова е преследван от комунистическите управници. Именно това е и причината за Дядо Влайчо да се знае малко, макар силата му да е по-голяма от тази на Ванга.

Самата тя често се съветва с него, близък е и с Учителя Петър Дънов, който е сигурен, че Влайчо е Новозаветен пророк, твърди се, че съветва тайно и самия Цар Борис III, не скрива от Людмила Живкова видението си за фаталния край на баща й и управлението му. Успява да предрече военния конфликт в Сирия от последните години, говори за природни катаклизми и недостиг. За българите казва:  „Българският корен е здрав, дълбок и жи­лав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни.“ В книгата „Чудото Дядо Влайчо“ ще откриете още много негови предсказания, както и подробни описания на философията му за доброто, злото, за човека, светлината, мрака и др.Коньовският пророк помага не само на хората, които търсят отговори, но и на болните, които имат нужда от изцеление. Успява да го направи с много молитви и ефикасни билкови рецепти, събрани в новото издание на „Милениум“. Ще научите и за музеят „Дом на доброто“, посветен на чудодееца, намиращ се в родното му село и открит неотдавна.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и