01/02

Свързани новини

08.01.2020 13:56

НиЛо се завръща в Папараци

Видян 1215 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази неделя очарователната Николета Лозанова се завръща в единствения телевизионен таблоид у нас "Папараци", за да бъде ментор на Мирон Крумов в трансформацията му от селското стопанство към шоубизнеса. След „Фермата“, където следеше събитията зад кадър, Мирон ще се превърне в истинска VIP персона, благодарение на солидната подготовка на най-изявената звезда на българския хайлайф.


 


„Мирон става VIP“ се движи на ръба на пародията, но винаги запазва добронамерения тон. Новата рубрика ще служи като наръчник и пътеводител на начинаещия VIP. Иронията и самоиронията срещу фалшивия VIP статус на някои от най-известните българи ще бъде на фокус. Гаранция за доза забавление ще са комичните моменти на един интелектуалец, изкушен да стане част от този бляскав свят.


 


Трансформацията на Мирон ще се състои в две направления – външна и вътрешна. Новият звезден статус ще започне с пакет козметични процедури и избор на нов гардероб. След видимите промени ще дойде ред и на “качествените”. Мирон ще се опита да следва тенденциите в живота на известните и ще се научи да поддържа звездния си имидж с интервюта и фотосесии.


 


Всяка седмица Мирон ще получава гласово съобщение със задачи от Лозанова, като съобщението ще се самоизтрива автоматично след само едно прослушване. Ще успее ли той да се справи точно според инструкциите и ще извърви ли Мирон пътят към истинската слава, зрителите ще могат да проследят всяка неделя в ефира на bTV.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,