Свързани новини

07.01.2020 14:33

бТВ разби Нова през 2019 г.

Видян 2639 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна




Развлекателните хитове на пролетния и есенния сезон, продуцирани от bTV - „България търси талант“ и „Гласът на България“, са били най-гледаните ТВ програми за миналата година, с повече от 1,2 милиона зрители средно, показват данните на ГАРБ за 2019 г. Сериалите „Искрите на отмъщението“, „Майка“, „Горчива любов“ и „Завинаги“ също са сред първите десет в класацията, следвани от любимите предавания от ефира на bTV „Бригада Нов дом“ и „Фермата“. Сред българските праймтайм продукции, предпочетени от най-много зрители миналата година, са били също и пролетните хитове, които скоро ще започнат новите си сезони по bTV - „Смени жената“ и MasterChef.

През 2019 г., когато bTV Media Group успешно внедри новото си интегрирано студио, bTV затвърди позицията си на първостепенен източник на информация.
 
Новинарският екип на телевизията е предложил най-гледаното отразяване на новините и актуалните теми от година, включително на две изборни кампании и още няколко мащабни събития. През 2019 г. зрителите са предпочели всички новинарски емисии на bTV, а централните новини от 19 часа са били гледани от над 900 000 зрители средно всеки ден.

Същата тенденция се вижда при актуалните предавания bTV Репортерите, „120 минути“, „Лице в лице“, „Тази сутрин“, „Тази събота и неделя“ и специалните изборни студия на bTV през май и октомври - те са привлекли значително по-голям зрителски интерес спрямо конкурентните програми.
 
През 2019 г. bTV засили позицията си на източник на информация с най-високо доверие („Маркет линкс“, октомври 2019) – повече от 42% от респондентите са се доверили на новините и актуалните предавания на телевизията.

Сред българските предавания в дневната програма, които са


 



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец